Πρέβεζα: ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ 2017 - Όλα έτοιμα για τη μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή Πρέβεζα: ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ 2017 - Όλα έτοιμα για τη μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ 2017 - Όλα έτοιμα για τη μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή                     Πρέβεζα: ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ 2017 - Όλα έτοιμα για τη μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή
Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή της Λευκής Νύχτας στην Πρέβεζα που θα γίνει το Σάββατο 26 Αυγούστου(2017) και θα πλημμυρίσει με κόσμο το κέντρο της πόλης. Η γιορτή αυτή θα εμπλουτιστεί φέτος με περισσότερα μουσικά σχήματα και πολιτιστικά δρώμενα.
Κεντρικό ρόλο θα έχει το μουσικό συγκρότημα  Coconaut Rockers που θα παίζει balkan και άλλους ξεσηκωτικούς ρυθμούς στην κεντρική αγορά της πόλης, όπου τα καταστήματα θα πωλούν τα είδη τους σε πολύ χαμηλές τιμές και θα προσφέρουν κεράσματα στους επισκέπτες τους, ενώ θα υπάρχουν και μουσικά σχήματα έντεχνου, λαϊκού και δημοτικού τραγουδιού στην παραλία. 
Χορευτές, μάγοι και ταχυδακτυλουργοί θα συμπληρώνουν το σκηνικό της γιορτής ενώ έχει προβλεφτεί και χώρος που διαμορφώνεται ήδη, με ενδιαφέροντα θέματα για τα μικρά παιδιά. Θα υπάρχουν αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις ενώ θα λειτουργεί και έκθεση τοπικών προϊόντων και γαστρονομίας.
Η Λευκή Νύχτα συνδιοργανώνεται για τρίτη χρονιά από τον πολιτιστικό σύλλογο Πρέβεζας ΛΥΡΑΥΛΟΣ, τον εμπορικό σύλλογο του ιστορικού κέντρου και το σύλλογο εστιατόρων και συναφών επαγγελμάτων στα πλαίσια της αυτοοργάνωσης. 
Ήδη οι διοργανωτές φροντίζουν να εξασφαλιστούν χώροι πάρκινγκ για τους επισκέπτες, καθώς θα υπάρχει μεγάλη προσέλευση.
Τα καταστήματα ετοιμάζουν τις δικές τους εκδηλώσεις και προσφορές, όπως στην περίπτωση του καταστήματος καλλυντικών rouge που το βράδυ της Λευκής Νύχτας θα φιλοξενεί τον Γιάννη Σπαλιάρα.
prevezaposto.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
                     
Πρέβεζα: ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ 2017 - Όλα έτοιμα για τη μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή
Epirusblog Gr
5 of 5
                     
Πρεβεζα 5815531270891865604
Σχόλια
item