Κρέτσος: Η αδειοδότηση των καναλιών θα ολοκληρωθεί εντός του 2017 Κρέτσος: Η αδειοδότηση των καναλιών θα ολοκληρωθεί εντός του 2017 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κρέτσος: Η αδειοδότηση των καναλιών θα ολοκληρωθεί εντός του 2017

Κρέτσος: Η αδειοδότηση των καναλιών θα ολοκληρωθεί εντός του 2017
Εντός του τρέχοντος έτους θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία για την αδειοδότηση των καναλιών, εκτίμησε ο Λευτέρης Κρέτσος.
«Θα είναι προς το συμφέρον όλων, κράτους, επιχειρηματιών και πολιτών, να περάσουμε σε καθεστώς πλήρους νομιμότητας», δήλωσε ο γ.γ. του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, μιλώντας στην «Αυγή».
Ο κ. Κρέτσος χαρακτήρισε «λυπηρό» το γεγονός ότι η υφιστάμενη ευρωπαϊκή νομοθεσία δεν προστατεύει το μιντιακό τοπίο από τη δημιουργία τραστ. 
Παράλληλα, σημείωσε ότι η αδειοδότηση των καναλιών είναι ένα πρώτο βήμα για την προστασία των θέσεων εργασίας στα ΜΜΕ, μαζί με το μητρώο των online media που λειτουργεί εδώ και έξι μήνες και το μητρώο περιφερειακού Τύπου που ψηφίστηκε την περασμένη εβδομάδα από τη Βουλή.
Η Πλατφόρμα Διάθεσης Διαφημιστικού Χρόνου θα αρχίσει να λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο του 2018, δήλωσε ο κ. Κρέτσος, ο οποίος εκτίμησε ότι σε περίπου 8 μήνες θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ώστε να μπορέσει να τεθεί σε λειτουργία το barcode για τον έντυπο Τύπο προκειμένου να καταγράφονται με ακρίβεια οι κυκλοφορίες των εφημερίδων.

Epirusblog Gr
5 of 5
Κρέτσος: Η αδειοδότηση των καναλιών θα ολοκληρωθεί εντός του 2017
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 499338561411272231
Σχόλια
item