Γιάννενα: Η 1η Συναυλία Αλληλεγγύης των Αστυνομικών Ιωαννίνων Γιάννενα: Η 1η Συναυλία Αλληλεγγύης των Αστυνομικών Ιωαννίνων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Η 1η Συναυλία Αλληλεγγύης των Αστυνομικών Ιωαννίνων

                            Γιάννενα: Η 1η Συναυλία Αλληλεγγύης των Αστυνομικών Ιωαννίνων

Η 1η Συναυλία Αλληλεγγύης των Αστυνομικών με τίτλο «Μοιράζουμε αγάπη», θα λάβει χώρα την Κυριακή,  3 Σεπτεμβρίου και ώρα 9.30 μ.μ. στο θέατρο της Εταιρίας Ηπειρωτικών Μελετών. 

Πρόκειται για μια βραδιά με λαϊκά και δημοτικά τραγούδια με τον Δημήτρη Υφαντή στο τραγούδι την κιθάρα και τα πνευστά. 


Τον συνοδεύουν οι μουσικοί, Αλέξανδρος Λιοκάτης στο κλαρίνο, Πάνος Βούλγαρης στα πλήκτρα,  Γεωργία Βακάλη στα κρουστά και στο  τραγούδι και Στέφανος Μπόγδος στο μπουζούκι και το λαούτο. Τη διοργάνωση έχει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων.

Η τιμή εισόδου είναι 5 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την έμπρακτη βοήθεια Αστυνομικών οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. 


Η είσοδος για τα παιδιά είναι ελεύθερη και εισιτήρια για την εκδήλωση προπωλούνται στην κεντρική πλατεία στο κιόσκι Tickets Ioannina, στο Κουζινάκι της στοάς (στοά Ορφέα),  και στα καφέ  Street coffee, café Antico,   Spirto, cafe  Caldo, Baroque, The Cups πέριξ του Αστυνομικού Μεγάρου Ιωαννίνων.

proinoslogos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
                            
Γιάννενα: Η 1η Συναυλία Αλληλεγγύης των Αστυνομικών Ιωαννίνων
Epirusblog Gr
5 of 5
                            
Ιωάννινα 5429588520567967660
Σχόλια
item