Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017 Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/8

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Τύχη και ευκολίες.

ΚΡΙΟΣ ♈


Γενικά
Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία ευνοεί κάθε πρόθεσή σου να βελτιώσεις το οικογενειακό κλίμα ή να εμπλουτίσεις τον χώρο σου με αντικείμενα αξίας. Επιπλέον, αν σκέφτεσαι είτε να συγκατοικήσεις, είτε να αγοράσεις κάποιο ακίνητο, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να κάνεις το «μεγάλο βήμα». Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Άρης σε καλεί να επικεντρωθείς σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που «πελαγοδρομεί» και σίγουρα χρειάζεται την βοήθειά σου για να επανέλθει σε μια ισορροπία. Επιπλέον, μπορεί να προκύψει μια ένταση με φίλους/ες..
Ερωτικά
Αν είσαι... ελεύθερο παιδί είναι βέβαιο ότι θα έχεις τις ευκαιρίες σου, χωρίς μάλιστα να χρειαστεί να κάνεις κάτι ιδιαίτερο γι’ αυτό. Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, πρόσεξε μήπως μια επίδειξη εύνοιας προς το πρόσωπο σου γίνει αιτία κι αφορμή για γκρίνιες!

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Κάποια οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα δείχνουν ικανά να «σε βγάλουν από τα ρούχα σου», σε κάθε περίπτωση όμως αν θέλεις να αποφύγεις την «φαγωμάρα», μείνε σε αυτά που σε ενώνουν με τα οικεία σου πρόσωπα κι όχι σε εκείνα που σε χωρίζουν. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία σου δίνει το δικαίωμα να ελπίζεις ότι ακόμη κι αν όλα πάνε στραβά στην αρχή, τελικά θα βρεθείς κι... από πάνω! Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια αλλά και η απόκτηση εξοπλισμού που θα κάνει την καθημερινότητά σου ευκολότερη.
Ερωτικά
Φαίνεται να κατακλύζεσαι από πολύ δυνατά συναισθήματα και βέβαια σε αυτό συμβάλλει καταλυτικά και το πρόσωπο που σε συντροφεύει. Αν πάλι είσαι μόνος/η, είναι πιθανό να επανασυνδεθείς με ένα παλιό σου «αμόρε», ζώντας μοναδικές στιγμές!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Τα καλά νέα έρχονται από τον οικονομικό τομέα, αφού το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία φροντίζει όχι μόνον να μην σου λείψει τίποτα αλλά και να αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς πολύ, φρόντισε ωστόσο να διαχειριστείς με σύνεση το πλεονέκτημά σου. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης αναμένεται να εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, πρόσεξε όμως μήπως χάσεις την ψυχραιμία σου και τα «κάνεις θάλασσα»! Επιπλέον, σε καλεί να εντρυφήσεις σε ποικίλες γνώσεις ή τεχνικές αλλά ίσως αναδείξει κι ένα νομικό ζήτημα «στα καλά καθούμενα».
Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία μπορεί να σε καλύψει κοινωνικά και οικονομικά και να συμβάλλει στην καλοπέραση σου, ωστόσο αν αναζητάς κάποια ποιοτικά χαρακτηριστικά, το πιθανότερο είναι να μην τα βρεις. Επιπλέον φρόντισε να μην καταξοδευτείς για να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία η τύχη σου «κτυπάει κόκκινο», κάτι βέβαια που μπορείς να αξιοποιήσεις με πολλούς τρόπους, εξασφαλίζοντας μια υλική και συναισθηματική πληρότητα. Να θυμάσαι ωστόσο ότι εσύ είσαι που κρατάς την τύχη σου στα χέρια σου κι αν κάνεις το λάθος να ακούσεις τους άλλους, το πλεονέκτημά σου θα είναι ως μη γενόμενο. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο ενεργός Άρης σου ζητά να αντισταθείς σε όσους/ες αποπειραθούν να σε εκμεταλλευτούν οικονομικά, «ποντάροντας» στις αδυναμίες σου.
Ερωτικά
Τα φώτα της δημοσιότητας στρέφονται επάνω σου, κάτι που σε βοηθά να μεγαλώσεις ακόμη περισσότερο τον κύκλο των θαυμαστών ή θαυμαστριών σου. Εσύ όμως φαίνεται να αδιαφορείς για όλα αυτά και μοιάζεις «κολλημένος/η» σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο!

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Ο ενεργός Άρης μπορεί να σε φτάσει στο σημείο να μην... αναγνωρίζεις τον εαυτό σου, ιδιαίτερα σε σχέση με την τήρηση κάποιων κανόνων ή αποστάσεων. Ενδέχεται δηλαδή να «ξεφύγεις», παρασυρμένος/η από ανεξήγητες παρορμήσεις, τελικά όμως δεν θα θιγεί τίποτε περισσότερο από το image σου ή το πολύ-πολύ μια τρέχουσα συνεργασία σου. Την ίδια στιγμή βέβαια, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία σε βοηθά να βρεθείς σε πλεονεκτική θέση μαθαίνοντας κάποια μυστικά ή «ξεθάβοντας» έναν θησαυρό, είτε μεταφορικά, είτε κυριολεκτικά!
Ερωτικά
Συναισθηματικά φαίνεται να βρίσκεσαι εν μέσω «τρικυμίας», κάτι που μπορεί να σε εγκλωβίσει προσωρινά σε παλινδρομήσεις και να δυσκολέψει την λήψη «λογικών» αποφάσεων. Η αλήθεια πάντως είναι ότι αν δεν ξεκαθαρίσεις πρώτα το «μέσα» σου, δεν πρόκειται να καταλήξεις κάπου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία μπορεί να λάβεις ουσιαστική υποστήριξη από φίλους/ες, οπότε σε... συμφέρει να «παίξεις» πιο ομαδικά, αφήνοντας τα δύσκολα για τους άλλους! Επιπλέον, μπορείς να πετύχεις πολλά ή να διακριθείς, με την συνδρομή ενός συλλογικού φορέα. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης σε ωθεί να αναλάβεις δυναμικές πρωτοβουλίες στην δουλειά σου, ώστε να αντιμετωπίσεις άμεσα κάποιες αυθαιρεσίες σε βάρος σου.. Επιπλέον όμως, μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο ένα παλιό θέμα σχετικό με την υγεία σου.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μια εκμυστήρευση σου δίνει την ευκαιρία να... αποφασίσεις εκ του ασφαλούς το τι θα πράξεις με το ενδιαφερόμενο πρόσωπο. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση μπορεί να «πέσεις από τα σύννεφα» με όλα αυτά που θα υποπέσουν στην αντίληψή σου!

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Ανήκεις στην ομάδα των πιο ευνοημένων της ημέρας, παρότι όμως το σύμπαν σου εξασφαλίζει μια ουσιαστική επάρκεια, καλό είναι να θυμάσαι ότι οι ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται κάθε μέρα και δεν είναι σωστό να ακυρώσεις το πλεονέκτημα σου με δισταγμούς και υπερβολικές ως προς την λεπτομέρειά τους αξιολογήσεις. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να αποκομίσεις ένα σημαντικό κέρδος ή να ωφεληθείς από τις γενικότερες οικονομικές εξελίξεις. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Άρης μπορεί να αναδείξει προβλήματα στην ζωή φίλων κι αγαπημένων.
Ερωτικά
Δυνατά συναισθήματα και έντονες συγκινήσεις συνθέτουν ένα σκηνικό που όμοιο του είναι δύσκολο να ξανασυναντήσεις! Κι επειδή σε κάθε περίπτωση «η τύχη βοηθά τους τολμηρούς», μην διαστάσεις να κάνεις το βήμα που θα σε φέρει πιο κοντά στην ευτυχία σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Ο ενεργός Άρης σε ωθεί να ενεργοποιηθείς άμεσα, δίνοντας λύσεις σε προβλήματα που βγαίνουν στην επιφάνεια και ζητούν την λύση τους. Αυτό όμως δεν αναφέρεται μόνον στα επαγγελματικά σου αλλά και στα προσωπικά σου και σε μια τέτοια κατεύθυνση κάθε διερεύνηση του παρελθόντος μπορεί να αποβεί πολύτιμη. Παράλληλα όμως, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία μπορεί να σου εξασφαλίσει πολλές ευχάριστες στιγμές σε ένα ταξίδι αλλά και μια διάκριση ή επιτυχία στην επικοινωνία σου με τον «έξω κόσμο».
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, να θυμάσαι ότι μπορείς μεν να περάσεις... καταπληκτικά με μια νέα συντροφιά, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν οι προδιαγραφές μιας πιο «σοβαρής» συνέχειας. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, απλά πάρε το ταίρι σου και ταξιδέψτε!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία ευνοεί τα οικονομικά σου κι αν αναζητάς χρηματοδότες ή εγγυητές, θα γίνει το... θέλημα σου! Πρόσεξε όμως μήπως τελικά η υπερβολική αισιοδοξία σου και η έλλειψη μέτρου σε «φορτώσει» με υπέρογκες δαπάνες, που τελικά θα σε φέρουν σε μια κατάσταση να χρωστάς περισσότερα. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης θα προσδώσει στην καθημερινότητά σου πολύ πιο υψηλές ταχύτητες κι εσύ καλείσαι να ισορροπήσεις, κινούμενος στο σωστό timing για το κάθε τι.
Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν περισσότερο έναν τύπο σχέσης που ανεξάρτητα με το πόσο «κολλητή» είναι βασίζεται πρωτίστως στην αμοιβαία ελευθερία δράσης. Αντίθετα κάθε προσπάθεια στην κατεύθυνση μιας σχέσης με «κλασικές» δεσμεύσεις, θα αποτύχει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία είναι πολύ πιθανό να λάβεις βοήθειες ή στήριξη από τους άλλους, επειδή μάλιστα «ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο», ίσως θα έπρεπε να γίνεις πιο διαλλακτικός, αφού όσο «καταπληκτικές» κι αν θεωρείς τις πρωτοβουλίες σου, δεν είναι αρκετές για να σε οδηγήσουν σε μια διαρκή επιτυχία. Λιγότερος εγωισμός λοιπόν, κι όλα θα πάνε καλά! Παράλληλα όμως, ο ενεργός Άρης σε καλεί να μην εμπλέξεις τα... πάθη σου με τα οικονομικά σου, αφού τελικά μπορεί να «συρθείς» σε άστοχες επιλογές.
Ερωτικά
Ανεξάρτητα με τις «αρχές» σου και όλα εκείνα που υπαγορεύει η λογική σου, μια παρορμητική σου κίνηση, μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά «εύστοχη», οπότε ας μην... επιμένεις στην τήρηση κάποιων κανόνων που στην παρούσα φάση μάλλον μπαίνουν εμπόδιο στην ευτυχία σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Ο ενεργός Άρης σε κάνει πιο επιρρεπή σε συναισθηματικές παλινδρομήσεις κι εδώ είναι που πρέπει να χρησιμοποιήσεις το μυαλό σου, ώστε να μην βρεθείς σε προφανή θέση αδυναμίας, ιδιαίτερα απέναντι σε πρόσωπα που ξέρουν να εκμεταλλεύονται τις ευαισθησίες σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψει μια «αναμπουμπούλα» στις συνεργασίες σου. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία προαναγγέλλει θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, δίνοντας σου την ευκαιρία να απαλλαγείς από άγχη και σκοτούρες.
Ερωτικά
Το «θερμόμετρο» στις διαπροσωπικές σου σχέσεις ανεβαίνει κι ίσως κάποια στιγμή να «χάσεις τον μπούσουλα». Αν βέβαια είσαι μόνος/η, το χειρότερο που θα σου συμβεί είναι μια σχετικά «ακραία» εμπειρία, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε... πρόσεξε τι κάνεις!

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Μια χαρά ή ικανοποίηση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να «σου φτιάξει» την ημέρα! Επιπλέον, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία σε καλεί να διασκεδάσεις περισσότερο και να αφεθείς στο παιχνίδι των απολαύσεων, βάζοντας στην άκρη τα τρέχοντα προβλήματα σου, ίσως μάλιστα να έχεις και τα τυχερά σου σε οικονομικό επίπεδο. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Άρης μπορεί να προκαλέσει «αναταράξεις» στις εργασιακές σχέσεις σου αλλά και να σου προκαλέσει μια απρόσμενη αδιαθεσία, που τα αίτιά της είναι κυρίως ψυχοσωματικά.

Ερωτικά
Αν έχεις ελευθερία κινήσεων η ημέρα μπορεί να αποδειχθεί από τις πιο... διασκεδαστικές της χρονιάς, χωρίς ωστόσο να σου εξασφαλίζει σταθερότητα και διάρκεια στις σχέσεις σου. Ζήσε λοιπόν το «σήμερα», χωρίς περαιτέρω προσδοκίες.
astrology.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 201905788919479554
Σχόλια
item