Γιάννενα: ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Με 15 αθλητές για το Βαλκανικό Γιάννενα: ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Με 15 αθλητές για το Βαλκανικό | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Με 15 αθλητές για το ΒαλκανικόΓιάννενα: ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Με 15 αθλητές για το Βαλκανικό
Οι αγώνες επιλογής θα γίνουν την Κυριακή στη λίμνη της Καστοριάς 
H επιλογή των αθλητών που θα αγωνιστούν στο φετινό Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, το οποίο θα διεξαχθεί 7 με 10 Σεπτεμβρίου στην Κωνσταντινούπολη, θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στη λίμνη της Καστοριάς.
Κωπηλάτες απ’ όλη την Ελλάδα θα δοκιμαστούν αγωνιστικά από το τεχνικό τιμ της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας προκειμένου να συγκροτηθεί η αποστολή για τους Βαλκανικούς αγώνες.
Στις δοκιμασίες θα λάβουν μέρος 15 νεαροί αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, ο οποίος έχει μακρά παράδοση όσον αφορά στις διακρίσεις που έχουν πετύχει κωπηλάτες του στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Πιο αναλυτικά, στην Καστοριά θα δοκιμαστούν οι: Παντελής Σωτηρακόπουλος, Θανάσης Παλαιοπάνος, Αλέξανδρος Μαμακής, Δημήτρης Μπουκουβάλας, Γιώργος Γραμμενιάτης, Ανδριανός Οικονόμου, Βασίλης Ζέρβας, Γιώργος Κολιός, Παύλος Φαϊτάς, Λεωνίδας Παλαιοπάνος, Λεωνίδας Γούνης, Ζήσης Μπουκουβάλας και οι αθλήτριες: Άρτεμις Ντούσκου, Αθανασία Μάκου και Αριάδνη Μήτση. 
Η ομάδα του Ν.Ο.Ι. βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και διατηρεί αυξημένες πιθανότητες επιλογής αρκετών αθλητών της για το Βαλκανικό της Κωνσταντινούπολης.
anex.gr

Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Με 15 αθλητές για το Βαλκανικό
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 4466784843461358478
Σχόλια
item