Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017 Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Τα Ζώδια Σήμερα  Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Κοινωνική ζωή.

ΚΡΙΟΣ ♈
Γενικά
Μια οικογενειακή ή περιουσιακή υπόθεση μπορεί να απορροφήσει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου αλλά… δικαίως, αφού μπορεί να αποκομίσεις ποικίλα οφέλη, τόσο οικονομικά όσο και προσωπικά. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε καλεί να διακοσμήσεις τον χώρο σου αλλά και προμηθευτείς πράγματα για το σπίτι σου, ενώ μια γιορτή ή συγκέντρωση σε κλειστό χώρο, μπορεί να εξελιχθεί πολύ… διασκεδαστικά! Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να σου φέρει διαισθήσεις και όνειρα με… νόημα!
Ερωτικά
Οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα με επίσημη «σφραγίδα», στήνοντας το σπιτικό σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε είναι πιθανό να βρεθείς σε ένα ρομαντικό τετ α τετ με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, με αφορμή κι αιτία μια κοινωνική εκδήλωση. 

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να διανθίσει το πρόγραμμα σου με έξτρα δραστηριότητες, κατά πλειοψηφία ευχάριστες, ακόμη λοιπόν κι αν κάποιες από αυτές δεν έχουν «βαρύνουσα σημασία», λίγο σε νοιάζει! Επιπλέον μπορεί να μετακινηθείς ή να επικοινωνήσεις περισσότερο από όσο συνηθίζεις με μόνο «κίνδυνο» να ασχοληθείς κυρίως με κουτσομπολιά και ανούσιες συζητήσεις για το τι έκανε ο ένας κι ο άλλος. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε βοηθά να δεις μισογεμάτο το «ποτήρι» των σχέσεων σου!
Ερωτικά
Σήμερα, θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο σου, ιδιαίτερα αν ταξιδέψετε ή βγείτε έξω με παρέα. Αν πάλι είσαι μόνος/η και υπάρξει μια θετική εξέλιξη, ίσως είναι σκόπιμο να κινηθείς άμεσα, αφού υπάρχουν θετικές προδιαγραφές.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Μια υπόθεση οικονομικού ενδιαφέροντος ίσως πάρει θετικές διαστάσεις εξαιτίας των νέων προοπτικών που εμφανίζονται κι από αυτήν την άποψη μπορείς να αισιοδοξείς. Αν μάλιστα σκέφτεσαι να ζητήσεις αύξηση στην δουλειά σου, είναι μια πολύ καλή στιγμή να το πράξεις! Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα σου δώσει την ευκαιρία να ψωνίσεις… διάφορα, ενώ δεν αποκλείεται να σου προσφερθεί κι ένα έξτρα δώρο. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας προσδίδει μια καλλιτεχνική «αύρα» στις δραστηριότητές σου.
Ερωτικά
Κάποιος/α σου υπόσχεται περισσότερα από αυτά που μπορεί να πραγματοποιήσει, αυτός όμως δεν είναι λόγος για να εξαντλήσεις την λογική και το κριτικό πνεύμα σου. Αντίθετα αν αφεθείς σε αυτό που σου συμβαίνει, τότε θα αποκομίσεις ευχάριστες εμπειρίες, ακόμη κι αν δεν υπάρξει συνέχεια.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά


Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου συμβάλλει στο να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου με σχετική ευκολία ή να πετύχεις έναν από τους σημαντικούς στόχους σου. Να θυμάσαι βέβαια ότι ό,τι κερδίσεις δεν θα είναι προϊόν προσπάθειας αλλά κυρίως τύχης, οπότε φρόντισε να αρπάξεις την ευκαιρία «από τα μαλλιά» Σε κάθε περίπτωση πάντως θα σου δοθεί η ευκαιρία να περάσεις όμορφα με καλή παρέα. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να χαλαρώσεις, να ονειρευτείς και ευχηθείς το καλύτερο για σένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη να σε «κακομαθαίνει», οι επιθυμίες σου αυξάνονται έχοντας μάλιστα πολύ καλές πιθανότητες να εκπληρωθούν. Κι επειδή όλα τα ωραία πράγματα κάποια στιγμή τελειώνουν, μην διστάσεις να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται!

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας αναδεικνύει την θεατρικότητά σου και σε καλεί για μια ακόμη φορά να βρεθείς «επί σκηνής», εντυπωσιάζοντας τους πάντες! Επιπλέον μπορεί να κάνεις μια καλή πράξη. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να ασχοληθείς με θέματα υγείας και διατροφής, ή να διορθώσεις ότι δεν σου αρέσει επάνω σου, έστω κι αν πληρώσεις κάτι παραπάνω. Μπορείς βέβαια απλά να χαλαρώσεις και να «ρομαντζάρεις» μακριά από οτιδήποτε θα μπορούσε να σε «ζορίσει».
Ερωτικά
Η Αφροδίτη σε οδηγεί σε «κρυφά» μονοπάτια με πολλές υποσχέσεις ή πειρασμούς κι όλα αυτά βέβαια έχουν ενδιαφέρον αλλά καθιστούν δύσκολη την προσαρμογή σου σε μια σταθερή σχέση. Επιπλέον ίσως μάθεις «σπαρταριστές» λεπτομέρειες για μια υπόθεση σου. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, νέες γνωριμίες προσδίδουν ενδιαφέρον στην ζωή σου, ίσως μάλιστα κληθείς να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια μέσα από την οποία θα «ζυμωθεί» μια αξιόλογη φιλία. Επιπλέον, το θετικό κλίμα θα απελευθερώσει την παιδικότητά σου, ίσως βέβαια και κάποιες… ελαφρότητες ή επιπολαιότητες, τελικά όμως όλα χρειάζονται σε αυτήν την ζωή! Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε βοηθά με τον τρόπο του να βρεθείς στον «παράδεισό» σου, έστω κι αν αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη σου δίνει πλεονέκτημα στις σχέσεις σου κι ίσως κάποια πράγματα να εξελιχθούν πιο εύκολα από όσο περίμενες. Ωστόσο, δεν θα έπρεπε να αναλωθείς στο «κυνήγι» ενός προσώπου από το παρελθόν σου αλλά να «στοχεύσεις» σε κάτι νέο και πιο «υγιές»!

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο ευνοεί τα σχέδιά σου -κι όχι μόνον τα σοβαρά- οπότε αφέσου στην ροή των καταστάσεων για να καρπωθείς τα καλά της… τύχης! Ίσως μάλιστα θα έχεις την ευκαιρία να επωφεληθείς από μια συνάντηση με «σημαίνον» πρόσωπο, που δείχνει πρόθυμο να σε στηρίξει. Επιπλέον αν θες να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό ή να ζητήσεις μια μεγάλη χάρη, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να το πράξεις. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας, σου στέλνει συμβολικά μηνύματα μέσω του υποσυνειδήτου σου.
Ερωτικά
Φαίνεται πως στο κοινωνικό περιβάλλον σου, επικρατεί μια χαλαρότητα που έχει άμεσες κι ευχάριστες συνέπειες και στην καθημερινότητά σου. Ίσως μάλιστα κάποιος/α να σου «κουνάει την ουρά» κι αν δεν έχεις λόγους να αντισταθείς, τότε… καλή διασκέδαση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε βοηθά να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα, έχοντας δίπλα σου πρόσωπα που… ξέρουν να εκπληρώνουν κάθε επιθυμία σου αλλά και να αποδέχονται ευχάριστα τις πρωτοβουλίες σου. Επιπλέον, οι συνθήκες ευνοούν ταξίδια κι εκδρομές ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις ένα μήνυμα που θα σε χαροποιήσει. Παράλληλα ο ενεργός Ποσειδώνας σου δίνει πρόσβαση σε μια απέραντη «δεξαμενή» δημιουργικότητας κι αν σου «κατέβει» μια έμπνευση, μην την αφήσεις να περάσει αναξιοποίητη.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, να θυμάσαι ότι η… τύχη σου θα είναι καλύτερη στην περίπτωση που ταξιδέψεις ή απευθυνθείς σε ένα πρόσωπο που διαμένει μακριά σου. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, μπορείς να ανανεώσεις την σχέση σου μέσα από ψυχαγωγικές δράσεις και παραστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά


Με την Αφροδίτη «χορηγό» των προσπαθειών σου, πολλά από αυτά που θα ήθελες να δρομολογηθούν και εξαρτώνται από τους άλλους, σου προσφέρονται τελικά «στο πιάτο», χωρίς να κοπιάσεις. Έχεις λοιπόν κάθε λόγο να αισιοδοξείς και να σχεδιάζεις τα καλύτερα για σένα. Ίσως μάλιστα να σου προταθεί μια συμφωνία ή συνεργασία που πραγματικά αξίζει τα… λεφτά της! Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να ασχοληθείς περισσότερο με την τέχνη ή την μεταφυσική, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις μια «υπερβατική» εμπειρία
Ερωτικά
Η Αφροδίτη απέναντί σου συνηγορεί σε ένα νέο ξεκίνημα κι αν είσαι μόνος/η ίσως «πέσεις» πάνω στον «άνθρωπο σου» εντελώς τυχαία. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση καλείσαι να διαχειριστείς την ελευθερία των επιλογών σου, κάτι που δεν είναι πάντα… εύκολο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Γενικά
Με την Αφροδίτη «χορηγό» των προσπαθειών σου, πολλά από αυτά που θα ήθελες να δρομολογηθούν και εξαρτώνται από τους άλλους, σου προσφέρονται τελικά «στο πιάτο», χωρίς να κοπιάσεις. Έχεις λοιπόν κάθε λόγο να αισιοδοξείς και να σχεδιάζεις τα καλύτερα για σένα. Ίσως μάλιστα να σου προταθεί μια συμφωνία ή συνεργασία που πραγματικά αξίζει τα… λεφτά της! Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να ασχοληθείς περισσότερο με την τέχνη ή την μεταφυσική, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις μια «υπερβατική» εμπειρία
Ερωτικά
Η Αφροδίτη απέναντί σου συνηγορεί σε ένα νέο ξεκίνημα κι αν είσαι μόνος/η ίσως «πέσεις» πάνω στον «άνθρωπο σου» εντελώς τυχαία. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση καλείσαι να διαχειριστείς την ελευθερία των επιλογών σου, κάτι που δεν είναι πάντα… εύκολο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, τα δεδομένα σε σχέση με τα εργασιακά σου αλλάζουν διαρκώς προς το καλύτερο κι επειδή ότι και να γίνει πάλι «από πάνω» θα βγεις, ουδείς λόγος ανησυχίας υπάρχει! Επιπλέον, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να προμηθευτείς εξοπλισμό που θα κάνει κατά πολύ ευκολότερη την καθημερινότητά σου αλλά και να φροντίσεις τα ζώα ή τα φυτά σου. Αν πάλι θες να… αράξεις, τότε ουδέν πρόβλημα! Κατά τα άλλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να κάνεις μια φιλανθρωπική πράξη,
Ερωτικά
Κάποιες εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να σε θορυβήσουν «τζάμπα και βερεσέ», με κίνδυνο να εκτεθείς. Πριν λοιπόν «παρεξηγήσεις» στάσεις και συμπεριφορές, αποδέξου ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να «παίζει», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σε απορρίπτει.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο προάγει την δημιουργικότητα σου και το καλό είναι ότι η διάθεση σου να κάνεις «φρέσκα» πράγματα μπορεί να βρει ανταπόκριση και στο περιβάλλον σου, οδηγώντας σε ακόμη πιο πλούσια αποτελέσματα. Ίσως μάλιστα πάρεις μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον, αν θες να δοκιμάσεις την τύχη σου, τότε ο δρόμος είναι… ανοικτός! Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε προστατεύει σαν «φύλακας άγγελος» από τις κακοτοπιές και σε γεμίζει με εμπνεύσεις.
Ερωτικά
Το σύμπαν «σε πάει με χίλια», εκπληρώνοντας κάθε σου επιθυμία και το μόνο που σου μένει είναι να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημα σου. Το… ωραίο της υπόθεσης μάλιστα είναι ότι κανείς δεν σου ζητά να δεσμευτείς, κάτι που σου δίνει μια πλήρη ελευθερία κινήσεων! 
astrology.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 8649042757582726195
Σχόλια
item