Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 06 Αυγούστου 2017

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 06 Αυγούστου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  «Ες αύριον τα σπουδαία»!

ΚΡΙΟΣ ♈

Γενικά
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε ευνοεί στο σύνολο των δραστηριοτήτων σου και η ημέρα μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά τυχερή ως προς τις επιδιώξεις σου. Επιπλέον, συνηγορεί σε θετικές εξελίξεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον, στον εμπλουτισμό του χώρου σου με νέο εξοπλισμό αλλά και σε μια σημαντική βοήθεια από τους οικείους σου. Αν πάλι αναζητάς στέγη ή θερινό κατάλυμα, θα βρεις αυτό που θέλεις. Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο σου προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα στα εργασιακά σου.
Ερωτικά
Η πρόθεση σου να εντυπωσιάσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή να «σφραγίσεις»
τον έρωτα σου με μια «κίνηση ματ», μπορεί μεν να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να προκαλέσει και μια αντιζηλία που θα σου... δυσκολέψει την ζωή!

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Όλα συνηγορούν στο να φύγεις μακριά από όλα αυτά που σε στενοχωρούν ή σε αγχώνουν. Κατ’ αρχήν, ο Ερμής στην Παρθένο σε βοηθά να γίνεις πιο δημιουργικός/η «παίζοντας», ενώ σε φέρνει πιο κοντά με πρόσωπα που αγαπάς κι εκτιμάς. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο κομίζει ευχάριστες ειδήσεις και εμπλουτίζει την καθημερινότητά σου με... διασκεδαστικά περιστατικά! Επιπλέον, ευνοεί επαφές και ταξίδια-εκδρομές, ενώ συμβάλλει στην δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η και βρεθείς πολύ... κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, να θυμάσαι ότι πίσω από τις καλές εντυπώσεις μπορεί να υπάρχουν και κάποιες «σκιές». Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορείς να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, ιδιαίτερα αν ταξιδέψετε μαζί.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο ευνοεί τα οικονομικά σου κι αν σε απασχολεί οτιδήποτε σχετικό, θα βρεις τις κατάλληλες λύσεις ή βοήθειες. Ίσως μάλιστα να προχωρήσεις σε κάποιες αγορές που θα σε ικανοποιήσουν αν και είναι προτιμότερο να περιμένεις τα... δώρα που θα σου κάνουν! Ακόμη όμως κι αν δεν πετύχεις άμεσα αυτό που θέλεις, το θετικό κλίμα θα σε κάνει να ξεχάσεις βάσανα και σκοτούρες. Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο σε βοηθά να διευθετήσεις ζητήματα σχετικά με το σπίτι ή την διαμονή σου.
Ερωτικά
Οι «υποψηφιότητες» για μια θέση στην καρδιά σου αυξάνονται και πληθύνονται, ίσως όμως κανείς-καμία τελικά δεν θα μπορέσει να... τρυπώσει μέσα της, με μόνο όπλο τις παροχές και τα δώρα. Αν όμως στοχεύεις απλά στο να περάσεις καλά, τότε μην «κολλάς» πουθενά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, εξυπηρετεί άριστα κάθε είδους δραστηριότητα και μπορεί να σου εξασφαλίσει ποικίλα πλεονεκτήματα, γι’ αυτό μην... τεμπελιάζεις! Ακόμη και υποθέσεις που αντικειμενικά κρίνονται ως δύσκολες, σήμερα μπορεί να έχουν μια ανέλπιστα θετική κατάληξη. Επιπλέον θα υπάρξουν πολλές στιγμές γέλιου και χαράς, κάτι που θα βελτιώσει την ψυχολογία σου και θα σε κάνει να ατενίσεις το μέλλον πιο αισιόδοξα. Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο σε καλεί να «ξεπορτίσεις» κι όπου... βγει!

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου εξακολουθεί να σου κάνει όλα τα κέφια, αυτήν την φορά όμως δεν χωρούν υπεκφυγές και ημίμετρα. Αποφάσισε λοιπόν τι είδους συνέχεια θα δώσεις σε μια κατάσταση, η οποία σου υπόσχεται τον παράδεισο, αλλά για να βρεθείς εκεί θα πρέπει «να τα δώσεις όλα»!

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Παρά την αργία της ημέρας, ο Ερμής στην Παρθένο στρέφει το ενδιαφέρον σου σε πρακτικά και επαγγελματικά ζητήματα, αφού όλα αυτά σε «κυνηγούν» και στην... ακροθαλασσιά! Επιπλέον θα σε βοηθήσει να βρεις κάποιες «άκρες» σε μια οικονομική υπόθεσή σου. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σου προσφέρει την ευκαιρία να ξεκουραστείς καινα περιποιηθείς περισσότερο τον εαυτό σου, αρκεί να αφήσεις τα δύσκολα για τους άλλους. Μπορεί ακόμη να αποκτήσεις ένα pet.
Ερωτικά
Οι «πειρασμοί» εναλλάσσονται διαρκώς, ίσως μάλιστα προκύψει και κάποιο«καυτό» επεισόδιο! Αν όμως δυσκολεύεσαι να καταλήξεις στο τι σου ταιριάζει τελικά, μην το... ζορίζεις, ούτε να κάνεις επιπόλαιες κινήσεις αφού «της νύχτας τα καμώματα, τα βλέπει η μέρα και γελά»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε κάνει πολύ πιο επικοινωνιακό/η, ίσως μάλιστα να σου αποκαλυφθεί μια πολύτιμη πληροφορία ή ένα μυστικό. Παράλληλα, ηΑφροδίτη στον Καρκίνο διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο και ευνοεί την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Επιπλέον, μια νέα γνωριμία μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά σημαντική ως προς την ευόδωση των στόχων σου, από την άλλη πλευρά όμως, αν δεν μπορέσεις να αξιολογήσεις σωστά το «ποιόν» των άλλων, ενδέχεται να αναλωθείς σε συζητήσεις για «χαζά» θέματα.

Ερωτικά
Μέσα στο πλήθος των νέων γνωριμιών και τις παρέες σου είναι πολύ πιθανόν να προκύψει μια που έχει τις προδιαγραφές να εξελιχθεί σε κάτι πιο... κοντινό! Για να συμβεί αυτό όμως και να υπάρξει μια ομαλή εξέλιξη θα πρέπει σε πρώτη φάση να δεις το θέμα «χαλαρά».

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Σήμερα μπορείς να βγεις κατά πολύ ωφελημένος/η, από την συμμετοχή σου σε κοινωνικές εκδηλώσεις αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα ταλέντα σου αλλά και την... ομορφιά σου! Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να επικυρώσεις μια συμφωνία αλλά και να δικτυωθείς σε «κανάλια» που θα δώσουν στις ιδέες και τα σχέδια σου μια συγκεκριμένη προοπτική. Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο μπορεί να σου αποκαλύψει πτυχές του παρασκηνίου, όχι όμως κατ’ ανάγκη για σοβαρά ζητήματα.
Ερωτικά
Όλα καλά, ίσως όμως να δημιουργηθεί ένα «θέμα» με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος που φαίνεται να παίζει έναν «περίεργο» ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Αν μάλιστα διαβλέπεις «αρπακτικές» προθέσεις, οι υποψίες σου μπορεί να μην είναι υπερβολικές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο ευνοεί τα ταξίδια και τις εκδρομές, ενώ γενικότερα διανθίζει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα περιστατικά. Ίσως μάλιστα να λάβεις μια πολύ ευχάριστη είδηση. Επιπλέον αν έχεις ταλέντο στον χορό ή το τραγούδι, θα σου δοθεί η ευκαιρία να το αναδείξεις! Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο, σου γνωρίζει και κόσμο που κινείται στον χώρο των επιχειρήσεων, προσδίδοντας έναν ωφελιμιστικό χαρακτήρα στις επαφές σου, οπότε τελικά μπορεί να πετύχεις «με ένα σμπάρο, δύο τριγόνια».
Ερωτικά
Ένα ραντεβού μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση, ανεξάρτητα από τα όποια εμπόδια υπάρχουν. Από εκεί και ύστερα όμως θα πρέπει να σκεφτείς καλά το αν μπορείς να διαχειριστείς μια κατάσταση, που το ταίρι σου δεν θα είναι πάντα δίπλα σου όταν το χρειάζεσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, τα οικονομικά σου «σκίζουν», αφού η τύχη σου δουλεύει προς την θετική κατεύθυνση. Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο στρέφει το ενδιαφέρον σου σε επαγγελματικές υποθέσεις, ακόμη κι αν βρίσκεσαι στην... παραλία! Πάντως, μεταξύ άλλων, εξέτασε και το ενδεχόμενο να εκμεταλλευτείς τις γνωριμίες-επαφές σου αναθέτοντας σε κάποιον/α άλλο/η να κάνει την «δύσκολη δουλειά», με συνέπεια να εξασφαλίσεις περισσότερο διαθέσιμο χρόνο για την... διασκέδαση σου!
Ερωτικά
Για την ώρα τον λόγο έχει η κάλυψη των σεξουαλικών αναγκών σου, χωρίς αυτό να συνδυάζεται απαραίτητα με την σύναψη μιας σχέσης. Προσανατολίσου λοιπόν σωστά και μην κάνεις «την τρίχα, τριχιά». Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε... καλή διασκέδαση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο προδιαθέτει σε «τυχερές» εξελίξεις εφ’ όλης της ύλης, αρκεί βέβαια να χαλαρώσεις και να «δεις» τις εύκολες λύσεις που σου προσφέρονται! Σε καλεί επίσης να δώσεις προτεραιότητα σε συνεργασίες ή συμφωνίες, αφού θα προκύψουν οφέλη και νέες προοπτικές. Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο ευνοεί τα ταξίδια και τις μετακινήσεις σου, ενώ σε βοηθά να δικτυωθείς και να επικοινωνήσεις με πρόσωπα, που όσο μακριά σου κι αν βρίσκονται, θα συμβάλλουν θετικά στις επιδιώξεις σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη απέναντί σου σε... δελεάζει ώστε να αφοσιωθείς απόλυτα σε μια σχέση κι ίσως πραγματικά να πρόκειται για μια «απόφαση ζωής». Ωστόσο μην βιαστείς να θέσεις όρους και προαπαιτούμενα, αφού έτσι μπορεί να «τρομάξεις» το υποψήφιο ταίρι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Ο Ερμής στην Παρθένο μπορεί να συμβάλλει θετικά στα οικονομικά σου, αρκεί να επικοινωνήσεις το όποιο θέμα σε απασχολεί. Δεν αποκλείεται μάλιστα να εξυπηρετηθείς από κάποιον/α άλλον/η εν τη απουσία σου ή να λάβεις ένα «έμβασμα», που θα σε διευκολύνει. Κατά τα άλλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε καλεί να ξεκουραστείς, αφήνοντας τις «σοβαρές» υποθέσεις σου για μετά, αφού έτσι κι αλλιώς «εσύ κοιμάσαι κι η τύχη σου δουλεύει»! Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα pet.
Ερωτικά
Οι πειρασμοί είναι πολλοί κι αν είσαι μόνος/η, τότε θα μπορέσεις να διαχειριστείς με την άνεση σου τα νέα δεδομένα! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως παρασυρθείς σε ένα «διπλό παιχνίδι». Πάντα ωστόσο μπορείς να βάλεις όρια, ώστε τα πράγματα να παραμείνουν στα πλαίσια ενός απλού φλερτ.

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Ο Ερμής απέναντί σου σε κάνει πολύ πιο κοινωνικό/η και σε καλεί να αξιοποιήσεις τις προοπτικές μιας νέας συνεργασίας. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο πολλαπλασιάζει τις ευχάριστες στιγμές σου, μην παραλείψεις ωστόσο να επιχειρήσεις και κάτι που θα αναδείξει τις δημιουργικές σου δυνατότητες. Ακόμη κατά την διάρκεια της ημέρας θα χαρείς την συντροφιά αγαπημένων σου προσώπων, έστω κι αν τελικά αναλωθείς σε ανούσιες υποθέσεις, με κύριο αντικείμενο τους το... τι κάνει ο ένας και ο άλλος!
Ερωτικά
Η εύνοια που έχεις στα προσωπικά σου θα έχει βέβαια... όμορφες συνέπειες, σε κάθε περίπτωση όμως δεν είναι διασφαλισμένη η διάρκεια μιας σχέσης, που την ξεκινάς «μες στην τρελή χαρά», παραβλέποντας σημαντικές παραμέτρους που θα τις βρεις μπροστά σου!
astrology.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 06 Αυγούστου 2017
epirusblog.gr
5 of 5
ζώδια 6579430633551843491
item