Πρέβεζα: Έγινε Viral και τρέλανε το διαδίκτυο ο Σκύλος που «ψαρεύει» στην Κυανή Ακτή Πρέβεζα: Έγινε Viral και τρέλανε το διαδίκτυο ο Σκύλος που «ψαρεύει» στην Κυανή Ακτή | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Έγινε Viral και τρέλανε το διαδίκτυο ο Σκύλος που «ψαρεύει» στην Κυανή Ακτή

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΡΕΒΕΖΑ: Έγινε Viral και τρέλανε το διαδίκτυο ο Σκύλος που «ψαρεύει» στην Κυανή Ακτή

Ένα βίντεο που τράβηξε ο φωτογραφικός φακός πριν από περίπου 3 εβδομάδες έγινε μέσα σε λίγες ώρες viral τρελαίνοντας το διαδίκτυο.

Τον συγκεκριμένο σκύλο τον συναντούμε εδώ και πάρα πολλές βδομάδες στην παραλία Κυανή Ακτή της Πρέβεζας, στο ίδιο μέρος, την ίδια ώρα σχεδόν κάθε μέρα.

Το σκηνικό που επαναλαμβάνεται είναι το εξής … Ο Τετράποδος που θα δείτε στο βίντεο μπαίνει στη θάλασσα και παραμένει στα ρηχά δείχνοντας ότι κάτι ψάχνει για όση ώρα το αφεντικό του απολαμβάνει τις βουτιές τους στην ίδια παραλία.

Η κίνησή τους αυτή κίνησε την περιέργεια ντόπιων και επισκεπτών, αλλά και την δική μας που μας οδήγησε στο να ρωτήσουμε τον ιδιοκτήτη του, τι είναι ακριβώς αυτό που ψάχνει ο σκύλος του.

Η απάντηση του μας άφησε με το στόμα ανοιχτό καθώς αυτό που ακούσαμε δεν είναι και η πιο συνηθισμένη ασχολία ενός σκύλου!

«Ψάρια ψάχνει … κάθετε επί ώρες και μόλις δει ψάρι βάζει την μούρη του στο νερό και προσπαθεί να το πιάσει» μας είπε ο ιδιοκτήτης του προκαλώντας μας έκπληξη!

Μέσα σε λίγες ώρες από την ανάρτηση του βίντεο, αυτό έγινε viral καταγράφοντας μέχρι στιγμής περισσότερες από 15 χιλιάδες προβολές!


mypreveza.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: Έγινε Viral και τρέλανε το διαδίκτυο ο Σκύλος που «ψαρεύει» στην Κυανή Ακτή
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 5666934799195726851
Σχόλια
item