Έβγαλε και τα Πολεμικά της Σκάφη η Κύπρος …Επιθεώρηση απο τον Α/ΓΕΕΦ (video) Έβγαλε και τα Πολεμικά της Σκάφη η Κύπρος …Επιθεώρηση απο τον Α/ΓΕΕΦ (video) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Έβγαλε και τα Πολεμικά της Σκάφη η Κύπρος …Επιθεώρηση απο τον Α/ΓΕΕΦ (video)

Έβγαλε και τα Πολεμικά της Σκάφη η Κύπρος …Επιθεώρηση απο τον Α/ΓΕΕΦ (video) 
Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης , Επισκέφθηκε -επιθεώρησε τη Διοίκηση Ναυτικού, όπου ενημερώθηκε για τα τρέχοντα και σε εξέλιξη θέματα της Διοίκησης.
Ο Αρχηγός του ΓΕΕΦ παρακολούθησε επιχειρησιακή εκπαίδευση πληρωμάτων «Εν Πλω» η οποία περιελάμβανε σειρά γυμνασίων όπως παρακάτω:
2
α. Αντιμετώπιση εχθρικής απειλής (επίγειας και εναέριας). Πραγματοποιήθηκε εικονική προσβολή του πλοίου από εχθρικό ζεύγος ελικοπτέρων η οποία αποκρούστηκε από τα Α/Α όπλα του πλοίου.
β. Κατάσβεση πυρκαγιάς. Εκτελέστηκε εικονική κατάσβεση πυρκαγιάς στο πλωριό διαμέρισμα του πλοίου η οποία αντιμετωπίστηκε με τα μέσα πυρόσβεσης του πλοίου.
γ.  Γυμνάσιο συνδρομής κατάσβεσης πυρκαγιάς σε πραπλέον πλοίο.
δ.  Διάσωση άνθρωπου στη θάλασσα. Εκτελέστηκε εικονική διάσωση ναυαγού από το πλήρωμα του πλοίου.
ε.  Ρυμούλκηση ακυβέρνητου πλοίου.

4

Προ της αποβίβασής του ο Αρχηγός συνεχάρει τους Κυβερνήτες και τα Πληρώματα για την υποδειγματική ακρίβεια και ταχύτητα με την οποία εκτελέστηκαν όλες οι ενέργειες, γεγονός που καταδεικνύει την άρτια εκπαίδευση και το υψηλό ηθικό τους και επιτρέπει στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς να αισθάνεται υπερήφανη για τη ναυτοσύνη, τον ενθουσιασμό και την αφοσίωση στο καθήκον και την αποστολή του προσωπικού της Ναυτικής μας Δύναμης.

5

Στις παραπάνω δραστηριότητες τον Αρχηγό συνόδευσαν ο Διοικητής Ναυτικού και ο Διοικητής της Διοίκησης Πολεμικών Πλοίων.
1-1
Σχόλιο: H Εθνική Φρουρά δεν έχει Πολεμικό Ναυτικό Ικανό να αντιμετωπίσει το Τούρκικο Ναυτικό στην Ανοιχτή Θάλασσα..Αλλά διαθέτει τους εποχούμενους πυραύλους «EXOSET» 
που μπορεί να βυθίσει οποιοδήποτε Πολεμικό απο 40 μίλια!
44
Επίσης έχουν γίνει τεράστια βήματα στην Εκπαίδευση και στην εξειδίκευση των ΜΥΚ των Ειδικών Δυνάμεων του νησιού που μπορούν να βυθίσουν ολόκληρο στόλο …Αλλά αυτά είναι για άλλα!!
veteranos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
 
Έβγαλε και τα Πολεμικά της Σκάφη η Κύπρος …Επιθεώρηση απο τον Α/ΓΕΕΦ (video)
Epirusblog Gr
5 of 5
 
ενδιαφέροντα 6150865084771221441
Σχόλια
item