Κατερίνα Καινούργιου: Εντυπωσιακή εμφάνισή σε βραδινή της έξοδο [pics] Κατερίνα Καινούργιου: Εντυπωσιακή εμφάνισή σε βραδινή της έξοδο [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κατερίνα Καινούργιου: Εντυπωσιακή εμφάνισή σε βραδινή της έξοδο [pics]

Κατερίνα Καινούργιου: Εντυπωσιακή εμφάνισή σε βραδινή της έξοδο [pics]

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν μένει ποτέ σπίτι της. Όσο μπορεί και όσο της επιτρέπουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις βγαίνει με τους φίλους της είτε για φαγητό είτε σε νυχτερινά κέντρα. 

Αυτή την φορά, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο Fantasia, όπου τραγουδάει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, του οποίου η ξανθιά παρουσιάστρια είναι μεγάλη θαυμάστρια.

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν πήγε με κάποια ανδρική παρέα, αλλά αντιθέτως είχε στην παρέα της, τις καλές της φίλες. Αυτή την περίοδο δηλώνει μόνη της και αφοσιωμένη στα επαγγελματικά της. 
 
“Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να βλέπει μια κοπέλα που υποθετικά “έχει το πακέτο” και να αναρωτιέται γιατί είμαι μόνη μου. Έχω γίνει περισσότερο επιφυλακτική. Ίσως μαγκωμένη. Στην δουλειά μου όμως συνέβη το αντίθετο. Πείσμωσα όταν με υποτίμησαν. 

Κάποιοι συμπαρουσιαστές μου πίστευαν ότι θα είμαι το κοριτσάκι που θα κοροϊδεύουν και ότι δεν θα τους ξεπεράσω ποτέ. Αυτό με πείσμωσε να δουλέψω πιο σκληρά. Δεν μου έχει χαριστεί τίποτα επαγγελματικά. 

Δεν έχω κοιμηθεί με κανέναν για να πάρω εκπομπή στην τηλεόραση” δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη στο περιοδικό Big Fish.
 
Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια ήταν άκρως λαμπερή με το σέξι φόρεμα που επέλεξε να φορέσει.
 
Δες τις φωτογραφίες:
 
 
 
 

tlife.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Κατερίνα Καινούργιου: Εντυπωσιακή εμφάνισή σε βραδινή της έξοδο [pics]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 7371680944975916266
Σχόλια
item