Οι πρωταγωνιστές της ταινίας «Τιτανικός» σε καλούν να δειπνήσεις μαζί τους (pics) Οι πρωταγωνιστές της ταινίας «Τιτανικός» σε καλούν να δειπνήσεις μαζί τους (pics) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας «Τιτανικός» σε καλούν να δειπνήσεις μαζί τους (pics)

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας «Τιτανικός» σε καλούν να δειπνήσεις μαζί τους (pics)
Είκοσι χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο «Τιτανικός» έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Το αριστούργημα του Τζέιμς Κάμερον θεωρείται μέχρι σήμερα μία από τις πιο ακριβές και επιτυχημένες παραγωγές του αιώνα, που όμοιά του δύσκολα θα υπάρξει.
Το ναυάγιο που συγκλόνισε ολόκληρο τον κόσμο, με τον Τιτανικό να βυθίζεται στον Βόρειο Ατλαντικό Ωκεανό στις 15 Απριλίου 1912 δε μπορούσε παρά να ιντριγκάρει το κοινό να παρακολουθήσει την ταινία που αφιερώθηκε στο θάνατο τόσον ανθρώπων που χάθηκαν στα παγωμένα νερά.
Το πρωταγωνιστικό δίδυμο, Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Κέιτ Γουίνσλετ, ανακοίνωσε πως ένας υπερτυχερός που θα πλειοδοτήσει σε επερχόμενη δημοπρασία θα έχει την ευκαιρία, τον ερχόμενο Οκτώβριο ή Νοέμβριο, να απολαύσει ένα δείπνο μαζί με τους δύο ηθοποιούς σε εστιατόριο της επιλογής του στη Νέα Υόρκη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύει το περιοδικό People, η ανακοίνωση του συγκεκριμένου δείπνου έχει ήδη προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον και αναμένεται να συγκεντρωθούν αρκετά χρήματα στη δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί αύριο, 26 Ιουλίου 2017. 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο St Tropez και ένα μέρος των εσόδων θα δοθούν για τις δράσεις του ιδρύματός του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα θα δοθούν στο ίδρυμα Golden Hat που έχει δημιουργήσει η Κέιτ Γουίνσλετ για παιδιά με αυτισμό.
Οι πρωταγωνιστές της ταινίας «Τιτανικός» σε καλούν να δειπνήσεις μαζί τους (pics) - Media Gallery
Epirusblog Gr
5 of 5
Οι πρωταγωνιστές της ταινίας «Τιτανικός» σε καλούν να δειπνήσεις μαζί τους (pics)
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 8333194417319807576
Σχόλια
item