Άρτα: Mε επιτυχία ο 2ος αγώνας δρόμου τιμής «Στα χνάρια του Γιου της Καλογριάς» Άρτα: Mε επιτυχία ο 2ος αγώνας δρόμου τιμής «Στα χνάρια του Γιου της Καλογριάς» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Mε επιτυχία ο 2ος αγώνας δρόμου τιμής «Στα χνάρια του Γιου της Καλογριάς»

Άρτα: Mε επιτυχία ο 2ος αγώνας δρόμου τιμής «Στα χνάρια του Γιου της Καλογριάς»
Σε μία μοναδική διαδρομή σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, στους πρόποδες του όρους Γάβρογου, διεξήχθησαν οι δύο αγώνες δρόμου 5km και 10km. Μετά την ολοκλήρωσή τους, ακολούθησε η απονομή μεταλλίων στους νικητές και νικήτριες του 2ου αγώνα δρόμου τιμής «Στα χνάρια του Γιου της Καλογριάς». 

Ακόμα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Δήμαρχος Γ. Καραϊσκάκη κ. Περικλής Μίγδος: «Καταξιωμένοι Αθλητές του χθες ο Λάμπρος Πανάγος με τον Δημήτρη Πλεύρη, βραβεύτηκαν από τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη μαζί με το αύριο του Δήμου μας την μικρή αθλήτρια Αικατερίνη Κατσαρού! 

Οι επιτυχίες των βετεράνων αθλητών, το ήθος τους, το αθλητικό τους πνεύμα και η διαδρομή τους στη ζωή οδηγός στα μικρά παιδιά του Δήμου μας, με τρανταχτό παράδειγμα την μικρή Αικατερίνη που από τα πρώτα αθλητικά της βήματα μας κάνει υπερήφανους τόσο για τις αθλητικές επιδόσεις και την συμπεριφορά της όσο και για την παιδεία της!»

Επίσης σύμφωνα με το Δήμαρχο Γ. Καραϊσκάκη: «Εξαιρετική ήταν από τους μικρούς του Γ.Σ. ΑΡΤΑ HANDBALL η 30λεπτη επίδειξη του αθλήματος στην Πλατεία Καραϊσκάκη στη Σκουληκαριά την 2η μέρα των εκδηλώσεων προς τιμήν του Αρχιστράτηγου της Ελληνικής Επανάστασης! 

Ο Δήμος μας ευχαριστεί τον Γ.Σ. ΆΡΤΑ HANDBALL και εύχεται στους μικρούς - μελλοντικούς πρωταθλητές του HANDBALL να αγωνίζονται στα γήπεδα με ήθος και αθλητικό πνεύμα και στην ζωή τους να πορεύονται με σεβασμό στην οικογένεια και το συνάνθρωπο!»

Για την παρουσία τους στα Καραϊσκάκεια 2017 Δελτίο Τύπου εξέδωσε η ομάδα:

«Η διοικούσα επιτροπή της ΑΡΤΑ HANDBALL νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει το Δήμαρχο Γεωργίου Καραϊσκάκη, Περικλή Μίγδο, και όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης "ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΕΙΑ 2017" για την τιμητική πρόσκληση στις ακαδημίες μας σε έναν τόσο ιστορικά σημαντικό τόπο, την Σκουληκαριά, γενέτειρα του Αρχιστράτηγου της Ελληνικής Επανάστασης, Γεωργίου Καραϊσκάκη.

Έδωσε τη δυνατότητα στα παιδιά μας να διδαχθούν ΙΣΤΟΡΙΑ και να γνωρίσουν ένα ένδοξο χώρο γέννησης ενός ήρωα του έθνους και να παραδειγματιστούν από τη γενναιότητα και τον ψυχισμό του νοιώθοντας υπερηφάνεια και ρίγη για την πατρίδα μας. 

Η φιλοξενία του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη ήταν άψογη, μέσα στη φύση και το μεγάλο κέρδος μας, τα παιδικά χαμόγελα. Η ΑΡΤΑ HANDBALL θα είναι πάντοτε παρούσα σε τέτοιες τιμητικές και ανθρώπινες γιορτές. Σας ευχαριστούμε θερμά».

artagoal.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: Mε επιτυχία ο 2ος αγώνας δρόμου τιμής «Στα χνάρια του Γιου της Καλογριάς»
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 4396563434629512702
Σχόλια
item