Άρτα: ΑΥΤΟΨΙΑ - Kάναμε μόνο 2,5 ώρες από Αθήνα-Άρτα με την Ιονία Οδό! Άρτα: ΑΥΤΟΨΙΑ - Kάναμε μόνο 2,5 ώρες από Αθήνα-Άρτα με την Ιονία Οδό! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: ΑΥΤΟΨΙΑ - Kάναμε μόνο 2,5 ώρες από Αθήνα-Άρτα με την Ιονία Οδό!

Άρτα: ΑΥΤΟΨΙΑ - Kάναμε μόνο 2,5 ώρες από Αθήνα-Άρτα με την Ιονία Οδό!
Χολυγουντιανά εγκαίνια με Τομ Χανκς, Μόνικα Μπελούτσι, Βάνα Μπάρπα

Ήταν κάτι που δεν μπορούσαμε να φαντασθούμε ότι θα προλάβουμε να ζήσουμε!
Κι όμως συνέβη: Η διαδρομή από την Αθήνα στην Άρτα μόλις σε 2,5 ώρες με το που παραδόθηκε το κομμάτι της Αμφιλοχίας. Οι οδηγοί που ταξίδεψαν την Κυριακή για την Αρτα δεν το πίστευαν.
Μάλιστα η διαδρομή μετά την Γέφυρα του Ρίου ως την Αρτα είναι εκπληκτική-μια ευθεία-και πανέμορφη.
Στην είσοδο της πόλης το απόγευμα της Κυριακής είχε στηθεί ένα απίστευτο πάρτυ με γυμνόστηθες καλλονές που τις είχε φέρει ο Σπίρτζης από την Σικελία οι οποίες στο στήθος της έγραφαν “Εργο Τσίπρα” και “Εργο Σπίρτζη” και μοίραζαν κάτι τεράστιες αφίσες του Τσίπρα με φόντο την Ιονία Οδό. Μοίραζαν επίσης και μπάφους σαν προεόρτιο των χολυγουντιανών εγκαινίων που ετοιμάζονται από την κυβέρνηση.
Στα εγκαίνια της Ιονίας Οδού θα είναι καλεσμένο όλο το Χόλιγουντ με επικεφαλής των ελληνολάτρη Τομ Χανκς, όπως επίσης και όλο το κατεστημένο της Κομισιόν. Από την γειτονική Ιταλία θα έλθει ακόμη η Μόνικα Μπελούτσι την οποία έχει καλέσει προσωπικά για τα εγκαίνια του έργου η Βάνα Μπάρμπα.
Το πάρτυ των εγκαινίων θα κρατήσει 7 μέρες και 7 νύχτες. Τώρα πλέον τα κορίτσια σαν την Βάνα δεν χρειάζεται να ταξιδέψουν 5 και 6 ώρες ώστε να φθάσουν στην Αθήνα στο εγχώριο Μπόλιγουντ. Θα καταφθάνουν αστραπιαία με το όνειρο να γίνουν οι νέες Βάνα Μπάρμπα. Η Ιονία Οδός λοιπόν αποκτά και πολιτιστικό περιεχόμενο καθότι χωρίς τη Βάνα τα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας θα ήτο πιο φτωχά.
«Για να αποφύγω τον γάμο, πάντα με τον γάμο είχα μία σχέση ολέθρου, μπήκα στα καλλιστεία! Ήμουν αρραβωνιασμένη στην Άρτα. Ήμουν ερωτευμένη με τον Άγγελο. Αλλά στην Άρτα ήταν πιο βαριά τα πράγματα από τα Γιάννενα. Περπατούσα 9.00 το βράδυ έξω και γινόταν σούσουρο, οπότε κάποια πόρτα θα έσπαγα, κάποιο παραθύρι… οπότε έγινε κι αυτό!», είχε πει η Βάνα στην Ναταλία Γερμανού.

Επρεπε λοιπόν να γίνει πρωθυπουργός ένας Αρτινός για να βγει η Αρτα από το περιθώριο. Στο μεταξύ όσοι έλθετε στη πόλη για τα εγκαίνια του δρόμου υπερπαραγωγή να πάτε να βγάλετε αξονική στον τομογράφο της Ολγας Γεροβασίλη-να βγάλουμε και κανα φράγκο, ε;
Πέρα από τη πλάκα το να είσαι σε 2,5 ώρες από την Αθήνα στην Αρτα και το αντίστροφο έμοιαζε με απίστευτο όνειρο πριν μερικά χρόνια. Κι όμως τώρα είναι πραγματικότητα…
kourdistoportocali
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: ΑΥΤΟΨΙΑ - Kάναμε μόνο 2,5 ώρες από Αθήνα-Άρτα με την Ιονία Οδό!
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 1129307292936522287
Σχόλια
item