Γιάννενα: Από το Its Kale Festival, ξεκινά το ταξίδι του Goran Bregovic Γιάννενα: Από το Its Kale Festival, ξεκινά το ταξίδι του Goran Bregovic | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Από το Its Kale Festival, ξεκινά το ταξίδι του Goran BregovicΓιάννενα: Από το Its Kale Festival, ξεκινά το ταξίδι του Goran Bregovic
Στην Ακρόπολη του Ιτς Καλέ ο Bregovic συναντά τον Πετρολούκα Χαλκιά. 
Ο διεθνούς φήμης συνθέτης που μας συγκίνησε με τις εξαιρετικές κινηματογραφικές μελωδίες του και τα διονυσιακά γλέντια του, ο Goran Bregovic, υπόσχεται ένα βράδυ που θα μείνει αξέχαστο με μουσικές και τραγούδια που ξεσηκώνουν. 
Πάντα μαζί με τους Wedding and Funeral Band θα μας ταξιδέψει στους ήχους των Βαλκανίων και θα συναντήσει για πρώτη φορά τον Πετρολούκα Χαλκιά, έναν από τους ζωντανούς μύθους της ελληνικής μουσικής κληρονομιάς. 
Η Βαλκανική μουσική και η μουσική κληρονομιά της Ηπείρου στο Its Kale Festival.
Την Τρίτη 11 Ιουλίου στο Ιτς Καλέ, στα Ιωάννινα, δύο λάτρεις της παράδοσης θα πυροδοτήσουν μουσικές συγκινήσεις αναμειγνύοντας φαινομενικά διαφορετικά ακούσματα.
Ώρα έναρξης: 21.00. Γενική είσοδος, η προπώληση συνεχίζεται και τα μειωμένα εισιτήρια εξαντλούνται. Τιμές εισιτηρίων - Προπώληση: 20 ευρώ, Ταμείο: 23 ευρώ.
Φοιτητικό, Άνεργοι, ΑΜΕΑ, άνω των 65: 17 ευρώ.
www.ticketservices.gr, Public, Tickethour, Γερμανός, Cosmote. Τηλεφωνικά: 210 7234567.
Ιωάννινα: Βιβλιοπωλεία: Χαρτέξ, Αναγνώστης και Κουμπλομάτης, Manthos Group Αβέρωφ 16, Manthos Group (Official), Μιχ. Αγγέλου 18 και στο περίπτερο Ticketsioannina.
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Από το Its Kale Festival, ξεκινά το ταξίδι του Goran Bregovic
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 5387931303337743990
Σχόλια
item