«Παραδεισένιες» διακοπές για in love ζευγάρια της high society «Παραδεισένιες» διακοπές για in love ζευγάρια της high society | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

«Παραδεισένιες» διακοπές για in love ζευγάρια της high society

«Παραδεισένιες» διακοπές για in love ζευγάρια της high society
Το καλοκαίρι, ο ήλιος και η θάλασσα ομορφαίνουν ακόμα περισσότερο τα ερωτευμένα ζευγάρια της high society, που απολαμβάνουν τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά αλλά και στο εξωτερικό.

Oλο τον πλανήτη έχουν οργώσει ο νεαρός Αντώνης Ξυλάς, γιος του εφοπλιστή Γιάννη Ξυλά και της πιο ωραίας Ελληνίδας Μαρίας Πατέρα, με την αγαπημένη του Φαίδρα Κουρή. 

Μετά την Τοσκάνη το in love ζευγάρι χαίρεται τον έρωτά του στον παράδεισο «D Maris Bay».Το resort βρίσκεται σε έναν γαλήνιο κόλπο από πευκοδάση, με πέντε ιδιωτικές παραλίες, στη χερσόνησο Dacta, στα παράλια της Τουρκίας, με θέα το Αιγαίο Πέλαγος.
Kαλλονή του modeling
Μύκονο ψηφίζουν κλασικά ο Γιάννης Προκοπίου και η καλλονή του modeling Παολίνα Διαμαντούλη, συντροφιά με τους φίλους τους Παναγιώτη Σπέντζο και Βασίλη Μιχαήλ. 
Ολη η παρέα με σκάφη και φουσκωτά κάνει τις βουτιές της άλλοτε στη Ρήνεια και άλλοτε στην Παράγκα, στο beach bar του αδελφού της Παολίνας Sebastian Διαμαντούλη.
Στο νησί των ανέμων βρίσκεται και η πάμπλουτη Λιβανέζα Tamara Zein με τον σύζυγό της Λεωνίδα Φωτεινόπουλο. Στην Αντίπαρο, μακριά από τα φλας και τις κοσμικότητες, κινούνται ο εφοπλιστής Γιώργος Οικονόμου και η αγαπημένη του Κυβέλη Μελετοπούλου, που η στήλη τούς πέτυχε ακόμα μία φορά με το ιστιοπλοϊκό σκάφος τους «Barracuda».
Με νέο, ακόμα πιο ανέμελο look, η πανταχού παρούσα στήλη εντόπισε πριν από λίγες ημέρες στο πιο in μπαράκι της Αντιπάρου τον πρώην υπουργό Αρη Σπηλιωτόπουλο, αγκαλιά με τη νεαρή αγαπημένη του Φοίβη Γραμματικού.

Epirusblog Gr
5 of 5
«Παραδεισένιες» διακοπές για in love ζευγάρια της high society
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5677037115952960094
Σχόλια
item