Γιάννενα: Πολιτιστικό Καλοκαίρι Στο Δήμο Ζίτσας

Γιάννενα: Πολιτιστικό Καλοκαίρι Στο Δήμο Ζίτσας

Ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις οργανώνει και για το φετινό καλοκαίρι ο Δήμος Ζίτσας σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς. 

«Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα επίμονων προσπαθειών και σκληρής δουλειάς, τόσο με τα υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου που είναι επιφορτισμένα με τον τομέα του Πολιτισμού όσο και με όλους τους Συλλόγους και τους τοπικούς φορείς είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων» ανέφερε σε δηλώσεις της η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Τουριστικής Ανάπτυξης Γιαννούλα Γεωργούλη.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, λαϊκές και μουσικοχορευτικές  βραδιές, εκδηλώσεις μνήμης και τα παραδοσιακά πανηγύρια. 


«Οι εκδηλώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και είναι δωρεάν για το κοινό δίνοντας διέξοδο ψυχαγωγίας και διασκέδασης τόσο στους κατοίκους όσο και στους επισκέπτες που επιλέγουν τα χωριά μας για να περάσουν το καλοκαίρι τους» υπογράμμισε στη συνέχεια η κα Γεωργούλη και ευχήθηκε σε όλους όσοι επιλέξουν να τις παρακολουθήσουν « να περάσουν όμορφες βραδιές καλοκαιριού, μαγευτικές βραδιές πολιτισμού.»

epirus-tv-news.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Πολιτιστικό Καλοκαίρι Στο Δήμο Ζίτσας
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5527048932961280176
item