Κατερίνα Καινούργιου: «Όσο μεγαλώνω θεωρώ ότι ομορφαίνω» Κατερίνα Καινούργιου: «Όσο μεγαλώνω θεωρώ ότι ομορφαίνω» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κατερίνα Καινούργιου: «Όσο μεγαλώνω θεωρώ ότι ομορφαίνω»

Κατερίνα Καινούργιου: «Όσο μεγαλώνω θεωρώ ότι ομορφαίνω»


Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε πρόσφατα για την προσωπική της ζωή και τη δημιουργία οικογένειας.

«Όσο μεγαλώνω θεωρώ ότι ομορφαίνω. Δεν είμαι της νοοτροπίας που θέλει τις γυναίκες να μη δηλώνουν την ηλικία τους ή να κρύβουν χρόνια. 


Δεν νομίζω ότι οι παρελθοντικές αντιλήψεις που πρέσβευαν ότι μια γυναίκα πρέπει να δημιουργεί οικογένεια στα 25-26 χρόνια της, να έχει βρει τον κατάλληλο σύζυγο και να κάνει παιδιά επιβιώνουν στο σήμερα. 

Οι περισσότερες γυναίκες σπουδάζουν και κάνουν καριέρα, δουλεύουν άπειρες ώρες και δύσκολα κάνουν οικογένεια πριν από τα τριάντα. 

Φυσικά οι γονείς μου προβληματίζονται. Μου λένε, καμιά φορά ο μπαμπάς και η μαμά μου: "Ωραία, δουλεύεις πολύ και τα πας καλά επαγγελματικά, αλλά τι θα γίνει με τη ζωή σου;". 

Γίνονται -όπως όλοι οι γονείς- κάποιες φορές φορτικοί και ίσως καταπιεστικοί. Προβληματίζονται. Αλλά έχω φίλες που βρήκαν τον έρωτα της ζωής τους στα 25 και φίλες που γνώρισαν τον άντρα της ζωής τους στα 40. 

Η γιαγιά μου πάντα έλεγε ότι είναι γραμμένη η μοίρα του καθενός. Το πιστεύω. Όταν έρθει το καλό στη ζωή μου θα το αισθανθώ», δήλωσε στο «Big fish».
Epirusblog Gr
5 of 5
Κατερίνα Καινούργιου: «Όσο μεγαλώνω θεωρώ ότι ομορφαίνω»
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 8951971134825700400
Σχόλια
item