Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Τελικά είναι σνομπ; Τι απαντάει η ίδια Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Τελικά είναι σνομπ; Τι απαντάει η ίδια | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Τελικά είναι σνομπ; Τι απαντάει η ίδια

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Τελικά είναι σνομπ; Τι απαντάει η ίδια
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν από τις γυναίκες που έκαναν αίσθηση μέσα στο Survivor. Ήταν η τελευταία παίκτρια που παρέμεινε σχεδόν πέντε μήνες στο παιχνίδι, κάτι για το οποίο ήταν πολύ περήφανη.

Βέβαια, μόλις βγήκε από το ριάλιτι επιβίωσης κατηγορήθηκε ότι είναι σνομπ, εξαιτίας ενός περιστατικού στον μεγάλο τελικό στο Άλσος Βεϊκου, όπου της μίλησαν οι δημοσιογράφοι και εκείνη τους αγνόησε και, μάλιστα, τους έσπρωξε, ενώ εκείνοι την περίμεναν για μια είσοδο, πριν μπει μέσα.

“Σέβομαι απόλυτα τη δουλειά των δημοσιογράφων. 

Έχω βρεθεί κι εγώ με το μικρόφωνο στο χέρι να περιμένω επί ώρες, έστω για μια δήλωση, και να πρέπει να επιστρέψω με ένα υλικό στο κανάλι. 

Εξήγησα στα παιδιά ότι έχω ήδη αργήσει και πως έπρεπε να πάω μέσα. Ένας από τους δημοσιογράφους γύρισε και μου είπε “σνομπάρεις;”. Δεν σνομπάρω κανέναν. Δεν έσπρωξα κανέναν. 

Στον τελικό γινόταν ένας χαμός και άθελά του ο κόσμος έσπρωχνε ο ένας τον άλλο. Επιπλέον, με τραβούσαν και από την παραγωγή για να μπω στο χώρο. Επικρατούσε ένας πανικός. Να σου πω, όμως, κάτι; Έχω μάθει να ζητάω συγνώμη. 

Οπότε, αν κάποιος θεωρεί πως τον σνόμπαρα ή τον δυσαρέστησα, θέλω πραγματικά να ζητήσω ένα μεγάλο “συγνώμη”, γιατί σέβομαι απόλυτα τη δουλειά του. 

Δεν υπήρχε καμία πρόθεση» απάντησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, όσον αφορά το συγκεκριμένο περιστατικό στο περιοδικό People και στον Μαρίνο Βυθούλκα.
 
 
Epirusblog Gr
5 of 5
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Τελικά είναι σνομπ; Τι απαντάει η ίδια
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 2544032116659599267
Σχόλια
item