Πρέβεζα: Αίτηση για εμποροπανήγυρη στην πόλη της Πρέβεζας δημιουργεί ζητήματα για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζα: Αίτηση για εμποροπανήγυρη στην πόλη της Πρέβεζας δημιουργεί ζητήματα για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Αίτηση για εμποροπανήγυρη στην πόλη της Πρέβεζας δημιουργεί ζητήματα για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο

Αίτηση για εμποροπανήγυρη στην πόλη της Πρέβεζας δημιουργεί ζητήματα για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο
Το Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας κλήθηκε στη συνεδρίασή του στις 12/7/2017 να λάβει απόφαση αναφορικά με την αίτηση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Μικροπωλητών Υπαίθριου Εμπορίου «Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ», για τη διεξαγωγή εμποροπανήγυρης στην πόλη της Πρέβεζας από 23/11 – 29/11/2017.
Το Δ.Σ. ανέβαλε το θέμα, για να ζητηθούν οι απόψεις του Εμπορικού Συλλόγου Πρέβεζας, του Συλλόγου Καταστημάτων Ιστορικού Κέντρου και του Εμπορικού Επιμελητηρίου, για το αν πρέπει ή όχι να διεξαχθεί η εμποροπανήγυρη.
Δεν είναι μόνο το ζήτημα αν προκύπτει ή όχι ζήτημα αθέμιτου ανταγωνισμού στα λοιπά καταστήματα το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, αλλά πιθανότατα να προκύψουν και άλλα ζητήματα νομικής φύσεως, για το αν μπορεί ή όχι το Δ.Λ.Τ. να παραχωρήσει ένα χώρο 3.500τ.μ.
atpreveza.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: Αίτηση για εμποροπανήγυρη στην πόλη της Πρέβεζας δημιουργεί ζητήματα για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 5050567338683082170
Σχόλια
item