Το ταξίδι του Γιάννη Σπαλιάρα με την Ζωή Τζάνη και η πρόταση γάμου

Το ταξίδι του Γιάννη Σπαλιάρα με την Ζωή Τζάνη και η πρόταση γάμου

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, όσο έλειπε στον Άγιο Δομίνικο, για τις ανάγκες συμμετοχής του στο Survivor, είχε μια πανέμορφη γυναίκα να τον περιμένει στην Ελλάδα. 

Ο Σπαλ, όπως τον φωνάζουν και η Ζωή Τζάνη μπορεί να πέρασαν σκαμπανεβάσματα στην σχέση τους, αλλά φαίνεται πως η απόσταση τους ένωσε ξανά. 

Ο διάσημος “Μαχητής” και σέξι γυμνάστρια δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση τους και προσπαθούν να ξαναβρούν τον χρόνο που έχασαν, όσο ο Γιάννης Σπαλιάρας βρισκόταν στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life, ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Ζωή Τζάνη όχι μόνο είναι ξανά μαζί, αλλά σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο γάμου και της απόκτησης οικογένειας.

Πηγή από το φιλικό περιβάλλον του μοντέλου αναφέρει χαρακτηριστικά: “Ο Γιάννης σκέφτεται να κάνει πρόταση γάμου στην Ζωή χαρίζοντας της μονόπετρο, ενώ είναι αλήθεια ότι έχει μοιραστεί μαζί της τη σκέψη να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το επόμενο καλοκαίρι”. 

Βέβαια, προς το παρόν προτεραιότητά του είναι να προσαρμοστεί στην καθημερινότητα της Αθήνας και να επανέλθει σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς, μετά τους πέντε μήνες που ήταν μακριά από την οικογένεια και τους φίλους του.
 
 
Μάλιστα, το ζευγάρι πήγε και την πρώτη του εκδρομή, μετά το τέλος του Survivor και Γιάννης και Ζωή ταξίδεψαν ως τον Βόλο. 

Η όμορφη γυμνάστρια ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τον Γιάννη να οδηγάει προς το ερωτικό τους ταξιδάκι.


epirusblog.gr
5 of 5
Το ταξίδι του Γιάννη Σπαλιάρα με την Ζωή Τζάνη και η πρόταση γάμου
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 128021984138769972
item