Γιάννενα: ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ - Επανέρχεται το κλείσιμο των καταστημάτων τα Σάββατα Γιάννενα: ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ - Επανέρχεται το κλείσιμο των καταστημάτων τα Σάββατα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ - Επανέρχεται το κλείσιμο των καταστημάτων τα Σάββατα


Γιάννενα: ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ - Επανέρχεται το κλείσιμο των καταστημάτων τα Σάββατα

Μετά από απόφαση του Συλλόγου και για το διάστημα από 22 Ιουλίου έως 26 Αυγούστου

Στο προσκήνιο ξαναφέρνει ο Εμπορικός Σύλλογος Ιωαννίνων, μια παλιότερη απόφαση των εμπόρων της πόλης, για κλείσιμο των καταστημάτων τα Σάββατα του Ιουλίου και του Αυγούστου.


Η συγκεκριμένη κίνηση των εμπόρων, είχε αρκετά χρόνια να τεθεί σε εφαρμογή, ωστόσο, η νέα διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου, επανέφερε το θέμα αυτό με απόφαση της γενικής συνέλευσης. Μάλιστα σύμφωνα με την απόφαση τα καταστήματα θα μείνουν κλειστά από το επόμενο Σάββατο 22 Ιουλίου μέχρι και τις 26 Αυγούστου. 


Πλέον και εν μέσω κρίσης, ο Εμπορικός Σύλλογος Ιωαννίνων μέσω της γενικής του συνέλευσης αποφάσισε να επαναφέρει το καλοκαιρινό πενθήμερο, συνολικά για έξι Σάββατα, με την πρόεδρο Αθηνά Σπύρου, να επιχειρηματολογεί, χθες απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τους λόγους που υπαγόρευσαν τη λήψη της απόφασης.


Η επιχειρηματολογία εντάσσεται στο ίδιο πλαίσιο με την επιχειρηματολογία των τελευταίων ετών που διατυπώνεται για ό,τι έχει να κάνει με την αγοραστική δύναμη των καταναλωτών, σε συνδυασμό με την εντατικοποίηση της εργασίας για τους υπαλλήλους.


«Θεωρούμε, ότι και οι αυτοαπασχολούμενοι και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι έχουν ανάγκη ξεκούρασης και διακοπών. 


Ειδικά οι αυτοαπασχολούμενοι στερούνται το δικαίωμα στις διακοπές, ενώ είναι προφανές ότι από την αγορά και το καταναλωτικό κοινό δεν λείπουν οι ημέρες που τα καταστήματα είναι ανοιχτά, αλλά τα χρήματα για να κάνουν τις αγορές τους», σημείωσε η κα Σπύρου.

anex.gr

Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ - Επανέρχεται το κλείσιμο των καταστημάτων τα Σάββατα
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 3991685101972793317
Σχόλια
item