Θεσπρωτία: Φωτιά σε εγκαταλειμμένο κτήριο στην πλατεία Βούλγαρη. Έντονη ανησυχία λόγω συσσωρευμένων μπαζών Θεσπρωτία: Φωτιά σε εγκαταλειμμένο κτήριο στην πλατεία Βούλγαρη. Έντονη ανησυχία λόγω συσσωρευμένων μπαζών | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Φωτιά σε εγκαταλειμμένο κτήριο στην πλατεία Βούλγαρη. Έντονη ανησυχία λόγω συσσωρευμένων μπαζών

Φωτιά σε παλιό εγκαταλειμμένο αρχοντικό, κοντά στην συμβολή της οδού Βουλγάρεως με την πλατεία Βούλγαρη, εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, από άγνωστες προς το παρόν αιτίες.
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν 3 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με συνολικά 7 πυροσβέστες, οι οποίοι και κατάφεραν να σβήσουν την φωτιά πριν προλάβει και επεκταθεί και στα γειτονικά κτήρια.
Στο σημείο υπήρχαν συσσωρευμένα μπάζα που δυσχέραιναν της προσπάθειες της πυροσβεστικής  και προκάλεσαν εντονότατη ανησυχία στην ευρύτερη περιοχή η οποία είναι πυκνοκατοικημένη.
Σε επιφυλακή παραμένει η πυροσβεστική υπηρεσία, για την περίπτωση αναζωπύρωσης, λόγω των συσσωρευμένων μπαζών.
Κύκλοι τις πυροσβεστικής υπηρεσίας, σημειώνουν πως το σημείο θα «καπνίζει» για αρκετές ώρες ακόμα, ενώ τονίζουν με νόημα την αναγκαιότητα του καθαρισμού όλων των εγκαταλειμμένων κτηρίων, ειδικά όσων είναι εντός πόλεως και πυκνοκατοικημένων περιοχών, όπως αυτή του περιστατικού, καθώς ελλοχεύουν σοβαρούς κινδύνους πρόκλησης πυρκαγιάς.

paramythia-online.gr


Epirusblog Gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Φωτιά σε εγκαταλειμμένο κτήριο στην πλατεία Βούλγαρη. Έντονη ανησυχία λόγω συσσωρευμένων μπαζών
Epirusblog Gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 8365718336671334358
Σχόλια
item