Γιάννενα: Φεστιβάλ Ιτς Καλέ- Μπήκαν οι βάσεις για κάτι μεγαλύτερο Γιάννενα: Φεστιβάλ Ιτς Καλέ- Μπήκαν οι βάσεις για κάτι μεγαλύτερο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Φεστιβάλ Ιτς Καλέ- Μπήκαν οι βάσεις για κάτι μεγαλύτερο

Γιάννενα: Φεστιβάλ Ιτς Καλέ- Μπήκαν οι βάσεις για κάτι μεγαλύτερο
Την εκτίμηση, ότι το «στοίχημα» του Πνευματικού Κέντρου και της δημοτικής αρχής, με τη συνεργασία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων, κερδήθηκε, θέτοντας τις βάσεις για κάτι ακόμη μεγαλύτερο, εξέφρασε ο Κ. Γκόγκος, κάνοντας μία σύντομη αποτίμηση του πρώτου Its Kale Festival.
Το φεστιβάλ οδεύει προς το τέλος του με μία τελευταία εκδήλωση να απομένει, κάτω από την αυγουστιάτικη πανσέληνο στις 7 Αυγούστου, με την μεσόφωνο Αλεξάνδρα Γκράβας.
Σε δηλώσεις του ο κ. Γκόγκος έκανε λόγο για μεγάλη ανταπόκριση του κοινού στις μουσικές και θεατρικές εκδηλώσεις, ενώ στάθηκε και στην απόφαση του υπουργείου Πολιτισμού, να θέσει υπό την αιγίδα του το Φεστιβάλ. 
«Ο στόχος που είχαμε, να δημιουργήσουμε ένα κεντρικό πολιτιστικό θεσμό για την Ήπειρο με επίκεντρο τα Ιωάννινα, νομίζουμε ότι επιτεύχθηκε με το παραπάνω. 
Γι’ αυτό άλλωστε και το υπουργείο Πολιτισμού έθεσε υπό την αιγίδα του το φεστιβάλ και είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη και τα επόμενα χρόνια», τόνισε ο κ. Γκόγκος. Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων περνά από τον Αύγουστο σε ένα νέο επίκεντρο, που είναι οι τοπικές κοινότητες και οι συνοικίες της πόλης. 
Ο στόχος των αποκεντρωμένων εκδηλώσεων σύμφωνα με τον κ. Γκόγκο υπηρετείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και το Πνευματικό Κέντρο απευθύνει μία ανοιχτή πρόσκληση στο κοινό της πόλης και του λεκανοπεδίου να παρακολουθήσει τις μουσικές και θεατρικές εκδηλώσεις.
Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 
epirusonline.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Φεστιβάλ Ιτς Καλέ- Μπήκαν οι βάσεις για κάτι μεγαλύτερο
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 5497411311199014804
Σχόλια
item