Γιάννενα: Εργοτάξια σε όλες τις περιοχές του Δήμου Γιάννενα: Εργοτάξια σε όλες τις περιοχές του Δήμου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Εργοτάξια σε όλες τις περιοχές του Δήμου

Γιάννενα: Εργοτάξια σε όλες τις περιοχές του Δήμου

Μια ακόμη σημαντική παρέμβαση σε μία «ξεχασμένη» για πολλά χρόνια περιοχή του Δήμου πραγματοποιεί από σήμερα ο Δήμος Ιωαννιτών. 

Αυτή τη φορά, σειρά πήρε η περιοχή της Βρυσούλας. Ο Δήμος προχώρησε σε παρέμβαση με έργο κατασκευής της οδού Αριστοτέλους και των κάθετων σε αυτή οδών προϋπολογισμού 218.000 ευρώ. 

Η παρέμβαση αφορά την ασφαλτόστρωση των δύο λωρίδων και με την ολοκλήρωσή της θα έχει παραδοθεί μια σύγχρονη και ασφαλής οδός στους κατοίκους της Βρυσούλας. 

Με την παρέμβαση αυτή συνεχίζεται η υλοποίηση του σχεδιασμού που έχει κάνει η Δημοτική Αρχή για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής σε γειτονιές και Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου τα οποία παρουσιάζουν ελλείψεις σε βασικές υποδομές. 

«Η σημερινή παρέμβαση στην Βρυσούλα εντάσσεται σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που τρέχει η Δημοτική Αρχή σε όλο το Δήμο. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι αυτή τη στιγμή έχουν αναπτυχτεί εργοτάξια σε κάθε γωνιά του Δήμου. 

Και θα συνεχίσουν να αναπτύσσονται ακόμα περισσότερα. Το οφείλουμε στους δημότες των Ιωαννίνων να παραδώσουμε όσο το δυνατόν πιο πολλά και ποιοτικά έργα και προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε», δήλωσε ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας.

ele.gr

Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Εργοτάξια σε όλες τις περιοχές του Δήμου
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 885329487282369388
Σχόλια
item