Άρτα: Οι επιτυχίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας συνεχίζονται Άρτα: Οι επιτυχίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας συνεχίζονται | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Οι επιτυχίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας συνεχίζονται

Άρτα: Οι επιτυχίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας συνεχίζονται

Μια ακόμη μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών έπεσε στα χέρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας, ανεβάζοντας ακόμη υψηλότερα την σημαντική συμβολή της στην μάχη κατά της διακίνησης, και την συνολική ποσότητα που έχει κατασχεθεί από τις αρχές του έτους, σε πάνω από 1,5 τόνο.
Η σύλληψη έγινε σε μπλόκο το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή Συκούλας όταν σε διερχόμενο ΙΧ που οδηγούσε 33χρονος αλβανικής υπηκοότητας, οι αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας έκαναν σήμα να σταματήσει και ελέγχοντας το εσωτερικό εντόπισαν 16 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 85 κιλών.
Λίγο αργότερα ο έλεγχος των στοιχείων έδειξε πως ο ίδιος άνθρωπος είχε συλληφθεί και στο παρελθόν από αστυνομικούς της Άρτας με την ίδια κατηγορία. 
Τότε είχε επιχειρήσει να περάσει με κατεύθυνση και πάλι προς Αντίρριο 16 κιλά χασίς, οδηγώντας μοτοσικλέτα, μη καταφέρνοντας βέβαια να διέλθει από την περιοχή μας. Συνελήφθη και τότε από τους αστυνομικούς περίπου στην ίδια περιοχή.
Οι επιτυχίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας ως εκ τούτου είναι συνεχιζόμενες και επιπλέον χαρακτηρίζονται σημαντικές αφού πρόκειται για περιοχή που βρίσκεται στην λεγόμενη τρίτη ζώνη αστυνόμευσης όπου στο μεταξύ έχουν εντοπιστεί μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών κι έχει η ανακοπεί η πορεία τους στην υπόλοιπη Ελλάδα. 
Προς τούτο ο αστυνομικός διευθυντής, Πάρις Νίκου, μετέφερε εκ νέου τα συγχαρητήριά του στους αστυνομικούς και όλο το προσωπικό της Διεύθυνσης, καθόσον ανεξάρτητα όπως είπε από θερμοκρασίες, γιορτές και αργίες, βρίσκονται επί ποδός και κάνουν το καθήκον τους, επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης.
Σε λίγες μόνο ημέρες ολοκληρώνεται το πρώτο εξάμηνο και με βάση τα στοιχεία που από την αρχή του έτους έχουν γίνει γνωστά, εκτιμούμε ότι έχουν ξεπεραστεί στόχοι παλιότερων εποχών σε διάφορους τομείς. Θα αναμένουμε λοιπόν, περισσότερη ενημέρωση, για την αποτύπωση της εικόνας του πρώτου εξαμήνου.
ixotisartas.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: Οι επιτυχίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας συνεχίζονται
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 8040709963760738635
Σχόλια
item