Άρτα: Αιμοδοσία από τη ΝΟΔΕ Ν.Δ. και την ΟΝΝΕΔ Άρτας Άρτα: Αιμοδοσία από τη ΝΟΔΕ Ν.Δ. και την ΟΝΝΕΔ Άρτας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Αιμοδοσία από τη ΝΟΔΕ Ν.Δ. και την ΟΝΝΕΔ Άρτας

Άρτα: Αιμοδοσία από τη ΝΟΔΕ Ν.Δ. και την ΟΝΝΕΔ Άρτας
Πράξη κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης
Αιμοδοσία διοργάνωσαν η ΝΟΔΕ Ν.Δ. και η ΟΝΝΕΔ Άρτας και σε σχετική ανακοίνωση, που υπογράφεται από τον Πρόεδρο της Ν.Ο. Άρτας Δημήτρη Σκανδάλη, αναφέρονται τα εξής: 
«Η αιμοδοσία είναι μια πράξη κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης που εκτός των γνωστών ουσιαστικών ωφελειών, ενισχύει τους κοινωνικούς μας δεσμούς και την συνοχή των πολιτών και γεννά συναισθήματα αγάπης και ικανοποίησης.
ND AIMODOSIA 2017 IOYLIOS SKANDALHSΑυτή την εμπειρία ζήσαμε σήμερα στα πλαίσια της αιμοδοσίας που διοργανώθηκε στα γραφεία μας από την ΝΟΔΕ και την ΟΝΝΕΔ Άρτας, για την ενίσχυση των αναγκών των συμπολιτών μας. 
Οι πρωτοβουλίες μας θα συνεχιστούν.
Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες, το εξειδικευμένο επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Άρτας και το Γ.Ν. Άρτας για την ανταπόκριση.
ND AIMODOSIA 2017 IOYLIOS
Χαιρετισμός από τον Λευτέρη Αυγενάκη
Εξάλλου σε χαιρετισμό του προς την ΝΟ.Δ.Ε. και την ΟΝΝΕΔ Άρτας ο Λευτέρης Κ. Αυγενάκης Γραμματέας ΠΕ Νέας Δημοκρατίας – Βουλευτής Ν. Ηρακλείου αναφέρει τα εξής:
«Αγαπητέ Πρόεδρε, Φίλες και φίλοι,
Με χαρά ενημερώθηκα για τη δράση σας και τη διοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας με σκοπό την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος της Νέας Δημοκρατίας. 
Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την ανάληψη αυτής της αξιέπαινης πρωτοβουλίας, καθώς δράσεις με κοινωνικό πρόσημο εντάσσονται στον ιδεολογικό πυρήνα της παράταξης μας.
Φίλες και φίλοι, ο εθελοντισμός αποτελεί μορφή ενεργούς συμμετοχής του πολίτη στα κοινά καθώς συμβάλλει έμπρακτα στην αντιμετώπιση των αναγκών της καθημερινής ζωής. Μέσα από τον εθελοντισμό προάγεται η κοινωνική και πολιτική ισότητα. 
Η αιμοδοσία αποτελεί την σημαντικότερη, την πιο ασύγκριτη αλτρουϊστική πράξη αλληλεγγύης του ανθρώπου προς τον συνάνθρωπο. Μια προσφορά τόσο ανώδυνη αλλά και τόσο χρήσιμη.
Είναι επιτακτική ανάγκη, να προάγουμε την εθελοντική αιμοδοσία καθώς τα οφέλη είναι πολλαπλά. 
Αφενός, εξυπηρετούνται υγειονομικές ανάγκες, καθώς αυξάνονται τα αποθέματα αίματος με αποτέλεσμα την εύρυθμη λειτουργία των νοσοκομείων και την αποτελεσματική ίαση των ασθενών και αφετέρου αναβαθμίζεται το πολιτισμικό επίπεδο της χώρας μας.
Η εθελοντική αιμοδοσία αφορά όλους μας. - Εύχομαι καλή επιτυχία στη δράση σας».

Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: Αιμοδοσία από τη ΝΟΔΕ Ν.Δ. και την ΟΝΝΕΔ Άρτας
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 3772019495324567329
Σχόλια
item