Γιάννενα: Πρεμιέρα στη λαϊκή αγορά Βρυσούλας Γιάννενα: Πρεμιέρα στη λαϊκή αγορά Βρυσούλας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Πρεμιέρα στη λαϊκή αγορά Βρυσούλας

Γιάννενα: Πρεμιέρα στη λαϊκή αγορά Βρυσούλας
Τα πρώτα της βήματα έκανε χθες η λαϊκή αγορά στη συνοικία της Βρυσούλας, με το Δήμο Ιωαννιτών να εγκαινιάζει μία ακόμη αγορά, στο πλαίσιο υλοποίησης και εφαρμογής ενός σημαντικού εγχειρήματος τα τελευταία χρόνια, που έχει αποδώσει καρπούς και έχει γίνει αποδεκτό από την τοπική κοινωνία και τους παραγωγούς. 
Μπορεί ακόμη και οι ίδιοι οι κάτοικοι στη συνοικία της Βρυσούλας να ξαφνιάστηκαν, αφού αρκετοί δεν είχαν ενημερωθεί ή δε γνώριζαν ότι επρόκειτο να λειτουργήσει μία λαϊκή στη γειτονιά τους, ωστόσο δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους για την πρωτοβουλία, που έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά γεγονότων, που αναβαθμίζουν σταδιακά την περιοχή. 
Εκ μέρους της δημοτικής αρχής, ο εντεταλμένος σύμβουλος Λευτέρης Δοβανάς μετέφερε την ικανοποίηση της δημοτικής αρχής για τη λειτουργία μίας ακόμη λαϊκής, που θα ενισχυθεί με ακόμη περισσότερους παραγωγούς το επόμενο διάστημα και κάθε Τετάρτη που θα λειτουργεί, η εικόνα θα είναι καλύτερη. 
Ο κ. Δοβανάς αναφέρθηκε στην άριαστη συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, αλλά και στις ενστάσεις που εκφράζουν παραγωγοί, που δεν έχουν τη δυνατότητα να πουλήσουν τα προϊόντα τους στις λαϊκές αγορές. 
«Είναι ένα εξαιρετικά ευαίσθητο ζήτημα, στο οποίο όμως δεν μπορούμε να ασκήσουμε καμία παρέμβαση αφού η τοποθέτηση των παραγωγών γίνεται με μοριοδότηση, όπως προβλέπει η νομοθεσία», σημείωσε χαρακτηριστικά. 
Θερμές ευχαριστίες προς τη δημοτική αρχή για την έναρξη λειτουργίας της λαϊκής αγοράς που ικανοποιεί και ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής εξέφρασε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βρυσούλας Τάσος Κουτσογιάννης.
Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ele.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Πρεμιέρα στη λαϊκή αγορά Βρυσούλας
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 3372528741978144807
Σχόλια
item