Άγρια κόντρα Βαρουφάκη – Πολάκη Άγρια κόντρα Βαρουφάκη – Πολάκη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άγρια κόντρα Βαρουφάκη – Πολάκη

Άγρια κόντρα Βαρουφάκη – Πολάκη

Οι αποκαλύψεις στο βιβλίου του Γιάνη Βαρουφάκη και τα sms με τον Αλέξη Τσίπρα προκάλεσαν άγρια κόντρα ανάμεσα στον πρώην υπουργό Οικονομικών και τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, μέσω διαδικτύου.

Χθες ο κ. Πολάκης κατηγόρησε τον Γιάννη Βαρουφάκη ότι είναι είτε πολύ λίγος είτε ύπουλος καθώς όπως σημειώνει σε ανάρτησή του στο Facebook δεν περίμενε να γίνει "στοιχείο του πολέμου φθοράς από το προηγούμενο σύστημα εξουσίας". 

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών απάντησε σήμερα μέσω της Ιστοσελίδας του. Όπως γράφει συνεχίζει τον αγώνα που έδιναν μαζί κατά των μνημονιακών πολιτικών και όσων έλεγαν ναι σε όλα καθώς όπως σημειώνει με νόημα "σήμερα δεν έχει αλλάξει τίποτα εκτός από "το πολιτικό προσωπικό που εφαρμόζει τις ίδιες πολιτικές και που λέει τώρα το ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ"

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη αναφέρει:

«Γιάννη Βαρουφάκη, επειδή εγώ τιμώ έναν αγώνα που δώσαμε το πρώτο εξάμηνο του 2015, επειδή σεβόμουν ενα κρασί που ήπιαμε παρέα στα Χανιά ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ για σένα όλο αυτο το διάστημα παρά το ότι προφανώς διαφωνούσα με την πολιτική σου άποψη. 

ΟΜΩΣ .. όταν δίνεις πρωτοσέλιδη συνέντευξη στο πρώτο Φλέμα του μιζαδόρου κομιστή τότε περνάς συνειδητά ΑΠΕΝΑΝΤΙ!! Αν το κάνεις για προώθηση του βιβλίου είσαι πολύ λίγος .. 

Αν το κάνεις για ευρύτερους πολιτικούς λόγους τότε είσαι πολύ ύπουλος… Κρίμα, δεν περίμενα να γίνεις στοιχείο του πολέμου φθοράς απο το προηγούμενο σύστημα εξουσίας».

Και η απάντηση του Γιάνη Βαρουφάκη:

«Παύλο Πολάκη,

Επειδή τον αγώνα τον δίναμε πολύ πριν το πρώτο εξάμηνο του 2015

Επειδή και τότε, από το 2010, συνειδητά έβγαινα στα κανάλια των μιζαδόρων της διαπλοκής και έγραφα στις φυλλάδες τους, για να κατακεραυνώνω τους ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ - καθώς διαφορετικά εκατομμύρια συμπολιτών μας θα έμεναν εγκλωβισμένοι μπροστά στα πρωτοσέλιδα και στις οθόνες να ακούνε αποκλειστικά τα ψέμματα περί εξόδου στις αγορές και της υπέρβασης της κρίσης μέσω Μνημονίων και λιτότητας

Επειδή τίποτα δεν έχει αλλάξει σήμερα, εκτός από το πολιτικό προσωπικό που εφαρμόζει τις ίδιες πολιτικές και που λέει τώρα το ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ

Επειδή οι ΒΑΣΤΑ ΓΙΕΡΟΥΝ έχουν δικαιωθεί από εκείνους που σήμερα χαρακτηρίζουν ως αυταπάτη τον αγώνα μας εναντίον του ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ

Επειδή οι ΒΑΣΤΑ ΓΙΕΡΟΥΝ γιορτάζουν όταν βλέπουν τους "δικούς μας" να απαξιώνουν το σχέδιο με το οποίο είχαμε συμφωνήσει να πορευτούμε (ώστε να δικαιολογήσουν την μη χρήση του) …για αυτό τον λόγο συνεχίζω ακριβώς αυτό που κάναμε τότε όλοι μαζί.

Με την ευχή της συμφιλίωσης στην βάση της σύγκρουσης με την τρόικα εσωτερικού και εξωτερικού, όχι μόνο όσων είμασταν τότε μαζί αλλά και άλλων που από το 2010 έπεσαν θύματα στην παράλογη και μισανθρωπική λογική των Μνημονίων και της χρεοδουλοπαροικίας, σε χαιρετώ».
Epirusblog Gr
5 of 5
Άγρια κόντρα Βαρουφάκη – Πολάκη
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτικη 3249961164482109914
Σχόλια
item