Γιάννενα: Τέρμα τα γκάζια στο Ηπειρωτικό Ράλλυ

Γιάννενα: Τέρμα τα γκάζια στο Ηπειρωτικό Ράλλυ

Έναν εντυπωσιακό αγώνα στα μέσα του καλοκαιριού προσέφεραν σε εκατοντάδες φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού τα μέλη της ΕΛΕΤΑ Ιωαννίνων, που διοργάνωσαν με επιτυχία το 23ο Ηπειρωτικό Ράλλυ «Autotest». 

Ουσιαστικά το Ράλλυ άρχισε το βράδυ του Σαββάτου, σε κλίμα γιορτής, από την κεντρική Πλατεία της πόλης, με την πανηγυρική εκκίνηση, ενώ είχε προηγηθεί ο Τεχνικός Έλεγχος. 

Την Κυριακή οι λάτρεις της ταχύτητας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν , τα 39 πληρώματα να αγωνίζονται 3 φορές σε δύο Ειδικές Διαδρομές (Δωδώνη, Μάρμαρα) συνολικού μήκους 55,29 χιλιομέτρων, διεκδικώντας τη νίκη τόσο στη Γενική Κατάταξη, όσο και στην F2. 

Οι πρωταγωνιστές των ασφάλτινων ράλλυ, αναμίχθηκαν με τοπικά πληρώματα που συνδυάζουν γνώση του δρόμου με ταχύτητα, σε ένα κοκτέιλ από το οποίο κερδισμένοι βγήκαν οι θεατές, αφού τα περάσματα των αγωνιστικών αυτοκινήτων, χάρισαν ένα μοναδικό θέαμα. 

Τελικά οι Καμπύλης – Τσαούσογλου, με το Fabia S2000 (ΑΣΜΑ), βρέθηκαν στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης. 

Δεύτεροι ήταν οι Βαγγέλης Τσιούρης-Αριστοτέλης Παππάς με το Peugeot 106 S16 (ΕΛΕΤΑ) και τρίτοι οι Σωτήρης Ιερεμιάδης και Δημήτρης Σαΐνης με το Mitsubishi Lancer Evo IX (ΑΟΘ/ΑΛΑ).

ele.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Τέρμα τα γκάζια στο Ηπειρωτικό Ράλλυ
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1673512588699851589
item