Η Χριστίνα Μπόμπα αποκαλύπτει πώς γνώρισε τον Σάκη Τανιμανίδη Η Χριστίνα Μπόμπα αποκαλύπτει πώς γνώρισε τον Σάκη Τανιμανίδη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκαλύπτει πώς γνώρισε τον Σάκη Τανιμανίδη

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκαλύπτει πώς γνώρισε τον Σάκη Τανιμανίδη
Είχαμε γνωρίσει τη Χριστίνα Μπόμπα, σαν «Ελενίτσα», σε τηλεοπτικό σποτάκι εταιρείας σταθερής και κινητής τηλεφωνίας. Η «Ελενίτσα» μεγάλωσε και πλέον κάνει τον Σάκη Τανιμανίδη να γελάει, να γονατίζει για να της κάνει πρόταση γάμου…Τι αποκαλύπτει η καλλονή στο περιοδικό People και τον Πάνο Γεωργίου γι ατη σχέση τους;
Στα τέλη του 2015 μπαίνει στη ζωή σου ο Σάκης Τανιμανίδης. Τι είναι εκείνο που τον κάνει μοναδικό στα μάτια σου;
Πολύ σύντομα αντιλήφθηκα πως βρήκα το άλλο μου μισό στο πρόσωπο του Σάκη. Το ένιωσα από την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε λίγο παραπάνω. 
Κατάλαβα πόσο ξεχωριστός είναι, πέρα από την εξωτερική του εμφάνιση. Αντιλήφθηκα πόσο πλούσιο εσωτερικό κόσμο διαθέτει, πόσο η σκέψη του κινείται πιο μπροστά. Με γοήτευσαν επίσης οι απόψεις που έχει για τη ζωή, προϊόν των εμπειριών του από τα πολλά ταξίδια, θεωρώ. 
Επιπλέον, είναι αυθόρμητα χαρούμενος και ευδιάθετος, δοτικός, ευγενής προς όλους. Αυτά με τράβηξαν αμέσως. Είναι έξυπνος, όμορφος, καλός άντρας. Αυτό το «κλικ» που ψάχνουμε όλοι το ένιωσα μαζί του.
Πώς γνωριστήκατε;
Η εταιρεία όπου δούλευα διαχειριζόταν το brand που ήταν χορηγός στην εκπομπή του, το World Party. Είχε έρθει και τον έκαναν tour στα γραφεία κι έτσι γνωριστήκαμε.
Το «κλικ» ήταν αμοιβαίο;
Νομίζω πως ναι. Βρεθήκαμε ξανά μετά από αρκετό καιρό, πάλι για δουλειά, για ένα πρότζεκτ που «έτρεχα» εγώ. Βγήκαμε το πρώτο ραντεβού και την επομένη έφυγε για ένα ταξίδι με την εκπομπή, που διήρκεσε δύο μήνες. Μιλούσαμε το διάστημα που έλειπε, αλλά επί της ουσίας η γνωριμία μας μετρούσε κάποιες ώρες.
Epirusblog Gr
5 of 5
Η Χριστίνα Μπόμπα αποκαλύπτει πώς γνώρισε τον Σάκη Τανιμανίδη
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 6079040196872048683
Σχόλια
item