Γιάννενα: Έρχεται το 7o Φεστιβάλ Θερινού Σινεμά Γιάννενα: Έρχεται το 7o Φεστιβάλ Θερινού Σινεμά | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Έρχεται το 7o Φεστιβάλ Θερινού Σινεμά

4127776759.jpg

Πλησιάζει και φέτος, για 7η συνεχόμενη χρονιά, το Φεστιβάλ Θερινού Σινεμά του Συλλόγου Προσηλιωτών. Για δύο εβδομάδες, από 29 Ιουλίου έως 12 Αυγούστου, οι πλατείες τεσσάρων ορεινών χωριών θα μετατραπούν σε υπαίθρια σινεμά.

Η έναρξη φέτος πραγματοποιείται στο φιλόξενο Ανατολικό Ζαγόρι και στη πλατεία της Λεπτοκαρυάς στις 29 Ιουλίου. Στη συνέχεια, το Φεστιβάλ μεταφέρεται στη φυσική του έδρα, τα Τζουμέρκα, και την παραδοσιακή πλατεία του Προσηλίου το Σάββατο 5 Αυγούστου. 


Μια βδομάδα μετά, στις 11 Αυγούστου, οι ταινίες μικρού μήκους του 39ΟΥ Φεστιβάλ Δράμας θα ταξιδέψουν στις Χουλιαράδες και την επόμενη μέρα στο Αμπελοχώρι (Σκλούπο).

Το φεστιβάλ, όπως πάντα, θα πλαισιωθεί με παράλληλες δράσεις και συγκεκριμένα παραστάσεις κουκλοθέατρου και παντομίμας, ενώ δε θα λείψουν και οι εκπλήξεις με διαγωνισμούς για τυχερούς που θα κερδίσουν διαμονές σε ξενώνες των όμορφων χωριών.


Το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα και υποστήριξη του δήμου Βορείων Τζουμέρκων, ενώ οι προβολές και παραστάσεις είναι με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

vimanews.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Έρχεται το 7o Φεστιβάλ Θερινού Σινεμά
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 4955659855615691255
Σχόλια
item