Στο εδώλιο η 27χρονη που σκότωσε τη σύζυγο του συντρόφου της Στο εδώλιο η 27χρονη που σκότωσε τη σύζυγο του συντρόφου της | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Στο εδώλιο η 27χρονη που σκότωσε τη σύζυγο του συντρόφου της

Στο εδώλιο η 27χρονη που σκότωσε τη σύζυγο του συντρόφου της
Η 27χρονη η οποία δολοφόνησε με μαχαίρι τον Αύγουστο του 2016 τη σύζυγο του συντρόφου της στο Κορωπί, θα βρεθεί σήμερα στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Ο φόνος είχε γίνει μπροστά στα μάτια των παιδιών της. 

Η δίκη αν και είχε ξεκινήσει τον περασμένο Μάιο διεκόπη λόγω της αποχής που πραγματοποιούσαν τότε οι δικηγόροι. 

Η κατηγορουμένη φέρεται να διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον 41χρονο σύζυγο του θύματος, με τον οποίο μάλιστα είχε αποκτήσει και δυο παιδιά.

Το φονικό έγινε βράδυ της 4ης Αυγούστου του 2016, όταν η 26χρονη επισκέφτηκε τη σύζυγο του συντρόφου της στο σπίτι της. 


Υπήρξε έντονος διαπληκτισμός και τότε εκείνη έβγαλε ένα μαχαίρι και κατάφερε στο θύμα πέντε θανατηφόρα χτυπήματα μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παιδιών της. Το θύμα ηλικίας 35 ετών είχε επίσης δυο παιδιά με τον 41χρονο, με τον οποίο είχε παντρευτεί και βρίσκονταν σε διάσταση. 

«Δεν ήθελα να τη σκοτώσω. Ήθελα απλώς να τη φοβερίσω… Μου είπε έλα να δεις τον άνδρα σου και τότε εγώ θόλωσα. Πήρα το μαχαίρι από την κουζίνα και έτρεξα σπίτι της…», είχε πει στην προανακριτική της απολογία η κατηγορουμένη σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει την αποτρόπαια πράξη της.

Μετά το έγκλημα η 26χρονη, τότε, γυναίκα οδηγήθηκε στις φυλακές, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέα. Στις φυλακές όμως οδηγήθηκε και ο 41χρονος εραστής της καθώς την επόμενη μέρα του φονικού προσπάθησε να πάρει εκδίκηση για τη δολοφονία της γυναίκας του, πυροβολώντας με καραμπίνα τον 55χρονο πατέρα της συντρόφου του, τραυματίζοντας τον ευτυχώς ελαφρά.

Φωτό: Ευρωκίνηση
 
Epirusblog Gr
5 of 5
Στο εδώλιο η 27χρονη που σκότωσε τη σύζυγο του συντρόφου της
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 1826935552881148183
Σχόλια
item