Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Εντάσεις αλλά και όμορφες στιγμές.

ΚΡΙΟΣ ♈
Γενικά
Ο Άρης στον Λέοντα μπορεί να προκαλέσει εντάσεις ή προστριβές με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο κι εδώ είναι που πρέπει να αναζητήσεις μια μέση λύση, αποφεύγοντας τα… δράματα! Από την άλλη πλευρά βέβαια, η Αφροδίτη στους Διδύμους σου ανοίγει τον δρόμο για νέες γνωριμίες, ίσως κι ένα ταξίδι. Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο σε βοηθά να βρεις λύσεις σε ποικίλα πρακτικά θέματα, με την συνδρομή κάποιων ειδικών. Ίσως μάλιστα λάβεις μια σημαντική είδηση για ένα επαγγελματικό σου ζήτημα ή να σου γίνει μια σχετική πρόταση.
Ερωτικά
Όσο… ιδανικός είναι ο Άρης για νέα ξεκινήματα, άλλο τόσο «ενοχλητικός» μπορεί να αποδειχθεί σε σχέση με ένα υπάρχον καθεστώς, αφού αναμένονται ποικίλες αναταράξεις. Από πλευράς σου πάντως δεν χρειάζονται ούτε «μαγκιές», ούτε ακρότητες! 

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Ο Άρης στον Λέοντα μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον, δίνοντας σου ωστόσο την αφορμή να πάρεις κάποιες αποφάσεις και να αναλάβεις πρωτοβουλίες που θα σε «ξεμπλοκάρουν». Σε κάθε περίπτωση πάντως να προσέξεις στον χειρισμό οικιακών συσκευών και εύφλεκτων υλικών. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στην Παρθένο σε φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ η Αφροδίτη στους Διδύμους συμβάλλει θετικά στα οικονομικά σου κι ίσως αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς πολύ.
Ερωτικά
Με τον Ερμή και την Σελήνη να επηρεάζουν τα προσωπικά σου, οι… πειρασμοί γύρω σου αυξάνονται και επειδή εκτός από τα «ωραία» είναι πιθανό να προκύψουν «περίπλοκες» καταστάσεις, καλείσαι να τις διαχειριστείς με σύνεση, χωρίς να πηγαίνεις από το ένα άκρο στο άλλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Ο Ερμής στην Παρθένο μπορεί να… σου φέρει κόσμο στο σπίτι αλλά και να σε βοηθήσει ώστε να βρεις λειτουργικές λύσεις στον χώρο σου ή σε θέματα εξοπλισμού. Επιπλέον, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε βοηθά να βρεις τις κατάλληλες «άκρες», ώστε να γίνουν όλα με τον… εύκολο τρόπο! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει σε εντάσεις μεταξύ συγγενών ή γνωστών κι εδώ είναι που θα πρέπει να κρατήσεις ίσες αποστάσεις, ώστε να μην θεωρηθείς τελικά εσύ υπεύθυνος/η για ότι «στραβό» έχει συμβεί.
Ερωτικά
Έχοντας στην διάθεσή σου περισσότερες από μια επιλογές, καλείσαι να «κάνεις λογαριασμό», αποφασίζοντας για την στάση που θα κρατήσεις από εδώ κι ύστερα. Κι επειδή επικοινωνιακά παίρνεις «άριστα» δεν έχεις παρά να συζητήσεις ότι σε απασχολεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Με τον Ερμή στην Παρθένο να έχει… κέφια, νέες γνωριμίες κι επαφές για ποικίλα θέματα προσθέτουν ζωντάνια στην καθημερινότητα σου, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις κι ένα μικρό ταξίδι. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε βοηθά να βρεις τις κατάλληλες «άκρες» σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα, από την άλλη πλευρά όμως φαίνεται πως ένα πρόσωπο του άμεσου περιβάλλοντος σου κάτι… πονηρό σου κρύβει! Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να διεκδικήσεις περισσότερα κέρδη, παίρνοντας ένα σχετικό ρίσκο.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στους Διδύμους ενεργοποιεί το ερωτικό παρασκήνιο, με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό, είτε για σένα, είτε για το… ταίρι σου! Αν πάντως είσαι μόνος/η, τότε θα έχεις την ευκαιρία να «μπεις» σε μια μάλλον μυστική σχέση, που για την ώρα δεν έχει προοπτικές επισημοποίησης.

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιο σου σε κάνει πιο αποφασιστικό/η και πιο τολμηρό/η στις επιδιώξεις σου, καλό είναι όμως να επικεντρωθείς σε θέματα που ήδη γνωρίζεις, ώστε να έχεις καλύτερη απόδοση και να αποφύγεις «γκάφες» που μπορεί να σε εκθέσουν. Επιπλέον, ο Ερμής στην Παρθένο σε ωθεί να ρυθμίσεις μια οικονομική σου υπόθεση και σε αυτό μπορεί να παίξει ρόλο και μια συνάντηση ή μια είδηση αποφασιστικής σημασίας. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους συμβάλλει θετικά τόσο στην κοινωνική δικτύωσή σου, όσο και τις φιλίες σου.
Ερωτικά
Με τον Άρη «επάνω σου» είναι βέβαια δύσκολο να μην υπάρξουν εντάσεις που θα σε προβληματίσουν, ιδιαίτερα αν είσαι σε μια σχέση που η «άλλη πλευρά» σου «πάει κόντρα» ή σου επιβάλλει διαρκώς περιορισμούς. Αν όμως ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, τότε… ιδού η Ρόδος! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιο σου ενισχύει τον διαμεσολαβητικό σου ρόλο σε ποικίλες υποθέσεις, ενώ παράλληλα μπορεί να συμβάλλει στην εκμάθηση μιας νέας τεχνικής. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε βοηθά να αναδείξεις τα ταλέντα σου στον κοινωνικό στίβο, ίσως μάλιστα έρθεις σε επαφή ή συνεργαστείς με ένα ισχυρό άτομο που έχει τον τρόπο και τα μέσα για προωθηθείς ακόμη περισσότερο. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Λέοντα σου συνιστά να προσέχεις τα νώτα σου, αφού κάποιος/α φαίνεται να σε υπονομεύει κρυφά.
Ερωτικά
Ενώ είσαι μια χαρά κι έχεις όσα ακριβώς χρειάζεσαι, κινδυνεύεις να παρασυρθείς σε επιλογές, που στην πραγματικότητα δεν σε αντιπροσωπεύουν. Και υπεύθυνη για αυτό μπορεί να είναι η τάση σου «να πάρεις το αίμα σου πίσω», για μια υπόθεση που «κανονικά» δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί πια.

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε βοηθά να «ξεσκάσεις» με καλή παρέα και μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Ίσως μάλιστα να κάνεις κι ένα ταξίδι. Επιπλέον, ο Ερμής στην Παρθένο σου αποκαλύπτει μυστικά και πληροφορίες, βοηθώντας σε να αποκτήσεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τα τεκταινόμενα. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα μπορεί να σου φέρει έναν νέο φίλο ή φίλη αλλά σε σχέση με τους ήδη υπάρχοντες «κολλητούς», το πιθανότερο είναι να προκύψει μια κρίση ή διαφωνία, που θα σε προβληματίσει.
Ερωτικά
Ίσως ήρθε η στιγμή να πάρεις μια σημαντική απόφαση για την προσωπική σου ζωή κι από ότι φαίνεται έχεις δύο επιλογές: Είτε να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας μια νέα πορεία, είτε να «αφεθείς» σε μια στασιμότητα που τελικά σου… κόβει την τύχη! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Ο Άρης στον Λέοντα μπορεί να σου δώσει το έναυσμα για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, την ίδια στιγμή όμως είναι πιθανό να συμβάλλει σε ανταγωνισμούς και προστριβές με πρόσωπα που «έχουν λόγο» στην δουλειά σου. Κι εδώ είναι που θα πρέπει να βρεις την χρυσή τομή, πριν τα πράγματα «ξεφύγουν» εντελώς. Κατά τα άλλα βέβαια, ο Ερμής στην Παρθένο συμβάλλει στην διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου και των ενδιαφερόντων σου, ενώ η Αφροδίτη στους Διδύμους βάζει το δικό της λιθαράκι, ευνοώντας τα οικονομικά σου!
Ερωτικά
Πολλά από αυτά που μέχρι χθες δεν σε ενδιέφεραν, αρχίζουν πλέον να σε ενοχλούν, αυτό όμως δεν σημαίνει πως… σώνει και καλά έχεις δίκιο! Κινήσου λοιπόν με μέτρο, χωρίς να αναζητάς ευθύνες δεξιά κι αριστερά, αφού μαζί με τα «ξερά» θα κάψεις και κάποια «χλωρά»!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Ο Ερμής στην Παρθένο διεγείρει την πολυπραγμοσύνη σου αλλά παράλληλα δοκιμάζει και την αξιοπιστία σου, ζητώντας σου περισσότερη δουλειά και λιγότερες «εξυπνάδες». Είναι πιθανό πάντως ένα επαγγελματικό ταξίδι αλλά και επαφές με ισχυρά πρόσωπα. Επιπλέον, η Αφροδίτη απέναντί σου στο ζώδιό σου ευνοεί κάθε απόπειρά σου να «ξανοιχτείς» κοινωνικά, ίσως μάλιστα αυτό να συνδυαστεί και με μια επωφελή συνεργασία ή συμφωνία. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέονταδημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα συναρπαστικό ταξίδι!
Ερωτικά
Αν κάποιος/α σε ενοχλεί με τις επιλογές ή την συμπεριφορά του/της, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να απαλλαγείς… ευγενικά από αυτόν/η! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, θα έχεις την ευκαιρία να διαπιστώσεις το πόσα σε συνδέουν με τον άνθρωπο που σε συντροφεύει. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Ο Ερμής στην Παρθένο σε βοηθά να δικτυωθείς και να ενημερωθείς για ποικίλα ζητήματα, ίσως μάλιστα σου δοθεί η δυνατότητα να διαδώσεις τις ιδέες και το έργο σου εκεί που… πρέπει! Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντασε καλεί να προστατέψεις τα κεκτημένα σου αλλά και να διεκδικήσεις όσα σου αναλογούν, να θυμάσαι όμως ότι η όποια επιτυχία σου θα είναι ως «μη γενόμενη» αν δεν ακολουθήσεις την πολιτική του «κτυπάω και φεύγω». Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Διδύμους σου προσφέρει περισσότερες στιγμές ξεκούρασης.
Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση οι ανάγκες σου είναι κυρίως σεξουαλικές κι αν είσαι μόνος/η, σε αυτό οφείλεις να… επικεντρωθείς, απορρίπτοντας κάθε σενάριο για μια «κανονική» σχέση. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε θα έχεις όλον τον χρόνο για να φροντίσεις τον εαυτό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Ο Άρης απέναντί σου μπορεί να σου φέρει μια μεγάλη αναταραχή στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ότι κι αν γίνει όμως δες το σαν μια ευκαιρία να «σπάσει το απόστημα». Ίσως μάλιστα, η Αφροδίτη στους Διδύμους να σε φέρει τελικά πολύ πιο κοντά με πρόσωπα με τα οποία επικοινωνείς και πραγματικά νοιάζονται για σένα. Επιπλέον, ο Ερμής στην Παρθένο διευρύνει τις επενδυτικές επιλογές σου, ενώ μπορεί να λάβεις και μια είδηση ή πληροφορία που θα σου προσφέρει μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση σε μια οικονομική υπόθεση σου.
Ερωτικά
Οι «φουρτούνες» και οι «φουσκοθαλασσιές» καλά… κρατούν, να θυμάσαι όμως ότι όσο ξαφνικά αρχίσουν κάποια πράγματα, το ίδιο απότομα μπορεί να τελειώσουν. Γι’ αυτό μην «δένεις» τίποτα και ζήσε την «ευτυχία» σου ή το «δράμα» σου, ξέροντας ότι όλα είναι περαστικά! 

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Ο Ερμής στην Παρθένο δουλεύει υπέρ σου, με αποτέλεσμα να μπορείς να «περάσεις» ότι θες κι όπως το θες! Ίσως μάλιστα να σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, ενώ η Αφροδίτη στους Διδύμους ανοίγει τον δρόμο και σε μια συμφέρουσα περιουσιακή ρύθμιση. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να διακοσμήσεις τον χώρο σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Λέονταμπορεί να δημιουργήσει νέα δεδομένα στην δουλειά σου κι ίσως χρειαστεί να «πιάσεις τον ταύρο από τα κέρατα», ώστε να αλλάξεις άρδην το καθεστώς υπέρ σου
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, οι συνθήκες σε βοηθούν να κάνεις μια νέα αρχή, η οποία μάλιστα μπορεί να έχει κι ένα εξαιρετικά αίσιο τέλος. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις τα… καλά της μονιμότητας εμπλουτισμένα με έξτρα συγκινήσεις!
astrology.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017
epirusblog.gr
5 of 5
ζώδια 1513628369583400358
item