Γιάννενα: Έπεσε η αυλαία του 1ου Syrrako Trail Run Γιάννενα: Έπεσε η αυλαία του 1ου Syrrako Trail Run | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Έπεσε η αυλαία του 1ου Syrrako Trail Run

Γιάννενα: Έπεσε η αυλαία του 1ου Syrrako Trail Run
Η αυλαία του 1ου Syrrako Trail Run, που ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στο Συρράκο στις 9 Ιουλίου και  διεξήχθη υπό την αιγίδα του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, έκλεισε. 
Ταυτόχρονα, ένας «αγώνας δρόμου» για την προετοιμασία του πρώτου αυτού εγχειρήματος στην περιοχή, έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, γεμίζοντας συναισθήματα χαράς και συγκίνησης  όλους τους συμμετάσχοντες, δρομείς, εθελοντές και διοργανωτές, με την γιορτή που ακολούθησε μετά το πέρας των απονομών.
Οικοδέσποινα της όλης εκδήλωσης ήταν η Συρρακιώτισα Χρυσή Ολυμπιονίκης του 2004 Αθανασία Τσουμελέκα που μαζί με την δημοσιογράφο Αρετή Στασινού είχαν αναλάβει και την παρουσίαση του αγώνα στο κοινό.
Οι 187 συμμετοχές δρομέων, η άψογη διεξαγωγή του αγώνα, οι άριστες εντυπώσεις των αθλητών και των συνοδών και η μεγάλη συμμετοχή εθελοντών αποδεικνύουν ότι το Syrrako Trail Run ήρθε για να μείνει και να γράψει την δική του ιστορία στον χάρτη των ορεινών αγώνων δρόμου!
Τα αρχικά αποτελέσματα των αγώνων έχουν ήδη ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του αγώνα, ενώ πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν και τα αναλυτικά ανά κατηγορία αποτελέσματα στο  https://results.chronolog.gr.
Πρώτος νικητής αναδείχθηκε ο πολυνίκης δρομέας Αθανάσιος Κουρής της Fifth Element με χρόνο με χρόνο 1:04:06 και πρώτη γυναίκα δρομέας αναδείχθηκε η Δήμητρα Τζαλακώστα του Συλλόγου Δρομέων Άρτας με χρόνο 1:17:47.
 vimanews.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Έπεσε η αυλαία του 1ου Syrrako Trail Run
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 5201219638237082722
Σχόλια
item