Φαίη Σκορδά: Δεν έχω δει ακόμα τον Γιάννη Λάτσιο [vid] Φαίη Σκορδά: Δεν έχω δει ακόμα τον Γιάννη Λάτσιο [vid] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Φαίη Σκορδά: Δεν έχω δει ακόμα τον Γιάννη Λάτσιο [vid]

Φαίη Σκορδά: Δεν έχω δει ακόμα τον Γιάννη Λάτσιο [vid]
Η Φαίη Σκορδά κέρδισε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της σε κοσμικό πάρτι σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 σπάνια κάνει βραδινές εξόδους αλλά το βράδυ της Δευτέρας δεν αρνήθηκε την πρόσκληση για την όμορφη γιορτή της ομορφιάς που στήθηκε στο Hilton.

Η οικοδέσποινα της εκπομπής “Το πρωινό” απάντησε φυσικά και στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που επικεντρώθηκαν στο τηλεοπτικό της μέλλον ενόψει της νέας σεζόν. 

Η Φαίη Σκορδά ξεκαθάρισε πως προς το παρόν δεν έχει κάνει συζητήσεις και δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση σχετικά με την αλλαγή του πάνελ της εκπομπής.


Με δεδομένο τις αλλαγές στο κανάλι και την άφιξη του Γιάννη Λάτσιου δεν έχει γίνει ακόμα κάποιο ραντεβού. “Επέστρεψε ο διευθυντής της καρδιάς μου”, σχολίασε η παρουσιάστρια συμπληρώνοντας πως δεν έχει προλάβει ακόμα να τον δει.


"Κάθε χρόνο γίνονται αλλαγές", είπε γελώντας η Φαίη. "Αν και δεν είμαι υπερ των μεγάλων αλλαγών αλλά κάποιες στιγμές μπορεί να χρειαστεί", συνέχισε.


Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
Epirusblog Gr
5 of 5
Φαίη Σκορδά: Δεν έχω δει ακόμα τον Γιάννη Λάτσιο [vid]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 3506226834188228628
Σχόλια
item