Μαρία Ηλιάκη: Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά το τέλος του «Ξαναδέστε τους» (vid) Μαρία Ηλιάκη: Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά το τέλος του «Ξαναδέστε τους» (vid) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μαρία Ηλιάκη: Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά το τέλος του «Ξαναδέστε τους» (vid)

Μαρία Ηλιάκη: Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά το τέλος του «Ξαναδέστε τους» (vid) - Κεντρική Εικόνα
Καλεσμένη στη πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 βρέθηκε η Μαρία Ηλιάκη. Η όμορφη παρουσιάστρια και δημοσιογράφος μίλησε για τη δύσκολη χρονιά που πέρασε φέτος και το άδοξος τέλος του «Ξαναδέστε τους» από τον Alpha.
«Όλες οι δυσκολίες βγαίνουν σε καλό, κάποια στιγμή. Από οτιδήποτε άσχημο, τουλάχιστον στη δική μου τη ζωή, ακόμα και απότυχίες, δυσκολίες, πάντα έχουν πάει καλύτερα τα πράγματα. Μόνο αισιοδοξία μου πια, δεν πρόκειται να ξαναστεναχωρηθώ για τίποτα», τόνισε και συνέχισε:
«Αυτή η χρονιά για άλλη μια φορά ήταν διδακτική. Τα πέρασα όλα! Χώρισα, κόπηκαν οι εκπομπές... Τον Αύγουστο ήμουν χαρούμενη. Το πρώτο πράγμα που έχει σημασία είναι να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου. 
Να μπορείς και μόνη σου! Ήμουν πολύ χαρούμενη στην αρχή της σεζόν. Στεναχωρήθηκα κι ο εγωισμός μου πληγώθηκε. Αλλά δεν κρατάω κακίες...»
Στο τέλος της κουβέντας, η Φαίη Σκορδά ρώτησε την Μαρία Ηλιάκη αν έχει σκεφτεί τι θα ήθελε να κάνει του χρόνου κι αν πιστεύει πως έδωσε το 100% των δυνατοτήτων της τότε που ήταν στο «Πρωινό». 
Epirusblog Gr
5 of 5
Μαρία Ηλιάκη: Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά το τέλος του «Ξαναδέστε τους» (vid)
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 1737326943283495050
Σχόλια
item