Ειρήνη & Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου: Μιλούν για την συμμετοχή τους στο Survivor και την κόντρα με τον Ορέστη Τσανγκ Ειρήνη & Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου: Μιλούν για την συμμετοχή τους στο Survivor και την κόντρα με τον Ορέστη Τσανγκ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ειρήνη & Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου: Μιλούν για την συμμετοχή τους στο Survivor και την κόντρα με τον Ορέστη Τσανγκ

Ειρήνη & Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου: Μιλούν για την συμμετοχή τους στο Survivor και την κόντρα με τον Ορέστη Τσανγκ
Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησαν στο περιοδικό «Down Town» οι αδελφές Αϊνατζιόγλου, Ελισάβετ και Ειρήνη που τις γνωρίσαμε μέσα από το Survivor.

Οι δίδυμες αδερφές μίλησαν για την συμμετοχή τους στο ριάλιτι επιβίωσης καθώς και για τον Ορέστη Τσανγκ που σε κάθε αποχώρηση έδινε την ψήφο του στην Ελισάβετ.


Κορίτσια, πώς βρεθήκατε στο Survivor; Ισχύει ότι η μία από τις δύο είχε πάει στις οντισιόν για παρέα;
Ελισάβετ: Όντως, εγώ δήλωσα κανονικά συμμετοχή και πήρα την Ειρήνη για παρέα. Όταν λοιπόν πήγαμε στο casting έπρεπε να συμπληρώσουμε τα ονόματά μας στην είσοδο. Και εγώ έβαλα και το όνομα της Ειρήνης.
Ειρήνη: Εκείνη την στιγμή της είπα: Ελισάβετ, θα πάω να το σβήσω, θα με πάρουν με τις ντομάτες. Γιατί δεν είχα κάνει ηλεκτρονικά αίτηση. Αλλά η Ελισάβετ μου είπε: Ειρήνη, κάτσε κάτω. Ότι γράφεται δεν ξεγράφεται. Έτσι, μπήκαμε και οι δύο μέσα στη συνέντευξη. Μέσα από μια σειρά διαδικασιών, όταν τελικά μάθαμε ότι μας πήραν και τις δύο, το πρώτο πράγμα που κάναμε ήταν να τσιρίξουμε από την χαρά μας.
Ελισάβετ: Επί τη ευκαιρία, θέλω να πω ότι πολλοί πίστευαν πως μπήκαμε με μέσο επειδή ο μπαμπάς μας είναι ηθοποιός. Είναι κάτι που πραγματικά δεν ισχύει. Φαντάσου ότι στους γονείς μου δεν είχα πει καν ότι δήλωσα συμμετοχή στο παιχνίδι. 

Όσο είστε στην Αθήνα, βρεθήκατε με άλλους παίκτες;
Ελισάβετ: Μόνο στο Πανόραμα με τον Ορέστη.
Ειρήνη: Εγώ πήγα και στο Καζακστάν με τον Ορέστη για το Celebrity Travel.
Δεν του κρατάτε κακία που ψήφιζε μονίμως την Ελισάβετ;
Ειρήνη: Ένα παιχνίδι είναι.
Ελισάβετ: Νομίζω ότι ο κόσμος το αντιμετωπίζει πλέον ως αστείο.
Εσύ το έβλεπες σαν αστείο τότε; Δεν σε ενοχλούσε;
Ελισάβετ: Όχι, δεν ήταν αστείο αλλά εκείνη τη στιγμή δεν μπορείς να αλλάξεις τις αποφάσεις κάποιου. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το αποδεχτείς και να συνεχίσεις την πορεία σου το παιχνίδι. Ποτέ δεν θα καθόμουν να αναλωθώ και να τσακωθώ για ένα παιχνίδι. Μπορεί να μας έχουν ορκισμένους εχθρούς, αλλά δεν είναι έτσι, έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις.

Epirusblog Gr
5 of 5
Ειρήνη & Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου: Μιλούν για την συμμετοχή τους στο Survivor και την κόντρα με τον Ορέστη Τσανγκ
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 7746407590504868579
Σχόλια
item