Νικολέττα Καρρά: «Διάβασα οτι είμαι θύμα της μόδας του Survivor...» Νικολέττα Καρρά: «Διάβασα οτι είμαι θύμα της μόδας του Survivor...» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Νικολέττα Καρρά: «Διάβασα οτι είμαι θύμα της μόδας του Survivor...»

Νικολέττα Καρρά: «Διάβασα οτι είμαι θύμα της μόδας του Survivor...»
Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Νικολέττα Καρρά όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που λένε ότι είναι θύμα της μόδας του Survivor.


Βλέπω τα ράστα και δεν μπορώ να μη σε ρωτήσω. Σε αντέγραψε η Λάουρα ή  την αντέγραψες όπως διάβασα πρόσφατα; Ήταν πολύ αστείο γιατί διάβασα ότι είμαι θύμα της μόδας του Survivor και εγώ είναι η 4η συνεχόμενη χρονιά που τα κάνω τα μαλλιά μου έτσι. 
Γέλασα πολύ… Αυτό είναι ένα περιστατικό που ναι με δεν είναι σημαντικό ,αλλά είναι η αφορμή για να σκεφτείς ότι και θα είναι όταν πιάνουμε στο στόμα μας ένα άνθρωπο ακόμα και για αυτό το γελοίο το θέμα να έχουμε ψάξει πρώτα, γιατί με τον ίδιο τρόπο, λόγω έλλειψης ενημέρωσης, έχουν γραφτεί πολύ πιο σοβαρά θέματα για ανθρώπους της showbiz.
Και για σένα έχουν γραφτεί… όπως ότι χώρισες…
Ναι, αλλά και γενικότερα καταλογίζουν σχέσεις που δεν υπάρχουν. Για αυτό καλό θα είναι πριν πατήσεις το πληκτρολόγιο να ρίξεις μια ματιά στο Google. To διαδίκτυο έχει καταργήσει πια όλες τις δικαιολογίες του τύπου δεν έβρισκα ή δεν σήκωνες το τηλέφωνο. Μπαίνεις εκεί και τα μαθαίνεις όλα.
 Βλέπεις Survivor;
Δεν θα έλεγα ότι είμαι φανταστική ούτε κάθομαι κάθε βράδυ στημένη, αλλά από περιέργεια περισσότερο και γιατί διαβάζω αστεία σχόλια στο Twitter,το έχω δει.

Θα έπαιρνες μέρος;
Όχι, γιατί υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν μπορώ να αντέξω. Έχω πολλές εντομοφοβίες, δεν μπορώ να κοιμηθώ σε ξύλα, θα έμενα άυπνη συνέχεια, η πείνα είναι κάτι που δεν μπορώ να αντέξω και κάθε τρείς ώρες θέλω να τρώω και μπορώ να φάω άνθρωπο αν πεινάω. Γενικά θα πήγαινα πάρα πολύ δύσκολα. 

Epirusblog Gr
5 of 5
Νικολέττα Καρρά: «Διάβασα οτι είμαι θύμα της μόδας του Survivor...»
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5208324856107009361
Σχόλια
item