Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz! Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz!

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz!
Ο Ηρακλής Κόζας έχει χαράξει την δική του πορεία στον χώρο του modeling. Έχει στο ενεργητικό του σημαντικές δουλειές και αξιοζήλευτες συνεργασίες. 
Το γνωστό μοντέλο που μας εκπροσώπησε στον διαγωνισμό Μίστερ Κόσμος το 2016, παρά την προβολή της δουλειάς του στα Μέσα, επιλέγει να κρατάει μακριά από αυτά την προσωπική του ζωή.

Ωστόσο, μια πρόσφατη εμφάνιση του στο Polis Theater και στην παράσταση Dorian Gray, έχοντας στο πλευρό του μια εντυπωσιακή μελαχρινή, μας έκανε να ψάξουμε την ταυτότητα της. 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του peoplegreece.com πρόκειται για την σύντροφο του Ηρακλή, Πηνελόπη Σταματάκου.

Διαθέτει τις τέλειες αναλογίες και δεν είναι καθόλου τυχαίο, καθώς είναι δασκάλα χορού και χορογράφος. Συγκεκριμένα, διδάσκει χορό, zumba και έχει την δική της σχολή. 
Η Πηνελόπη είναι μισή Βραζιλιάνα γι’ αυτό και η εμφάνιση της είναι εξωτική.

Όπως μάθαμε το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και επτά μήνες και η γνωριμία τους έγινε τον περασμένο Οκτώβριο. 
Οι δύο τους είναι αχώριστοι και όπως όλα δείχνουν, ο Ηρακλής βρήκε στο πρόσωπο της τον απόλυτο έρωτα. Το ζευγάρι δεν μένει κάτω από την ίδια στέγη, όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν αποκλείεται να γίνει, καθώς η σχέση τους είναι σοβαρή. 
Είναι ιδιαίτερα ταιριαστοί και έχουν αρκετά κοινά, αγαπούν και οι δύο την γυμναστική. Μέχρι στιγμής το μοντέλο δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για την σχέση του, καθώς δεν αρέσκεται στο να προβάλει την προσωπική του ζωή.
Τι λέτε; Ταιριάζουν;
peoplegreece.com
Epirusblog Gr
5 of 5
Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 4485545779040629631
Σχόλια
item