Ζέτα Μακρυπούλια: Βραδινή έξοδος με φίλους! [pics] Ζέτα Μακρυπούλια: Βραδινή έξοδος με φίλους! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ζέτα Μακρυπούλια: Βραδινή έξοδος με φίλους! [pics]

Ζέτα Μακρυπούλια: Βραδινή έξοδος με φίλους! [pics]

Είναι στα καλύτερά της και δεν το κρύβει. 

Η Ζέτα Μακρυπούλια επέστρεψε στον Ant1 ως οικοδέσποινα του αγαπημένου παιχνιδιού “Ρουκ Ζουκ” και δεν σταματά να απολαμβάνει τα νέα της καθήκοντα, αλλά και να χαλαρώνει παρέα με τους φίλους της. 

Μην ξεχνάς, άλλωστε, πως δεν είναι λίγες οι φορές που η όμορφη Ζέτα έχει μιλήσει για τους φίλους της από το χώρο της υποκριτικής που είναι σαν οικογένειά τους.

Έτσι, αυτήν τη φορά, παρά τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις βρέθηκε στην έναρξη των καλοκαιρινών θεαμάτων της “Ταράτσας του Φοίβου”, όπου συμμετείχε ο φίλος της Θανάσης Αλευράς. 

Πρόκειται για τις εμφανίσεις του Φοιβου Δεληβορια με φίλους του από το καλλιτεχνικό στερέωμα σ' ένα ολοκαίνουργιο στέκι με την πιο τεχνικολόρ θέα στο Γκάζι.Εκεί συναντήσαμε και την όμορφη Ζέτα Μακρυπούλια μαζί με τον Γιώργο Δάσκαλο και άλλους φίλους τους να απολαμβάνουν τον Φοίβο με την Νατάσα Μποφίλιου, τον Θανάση Αλευρά και τον Λάμπρο Φισφή στη σκηνή!tlife.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Ζέτα Μακρυπούλια: Βραδινή έξοδος με φίλους! [pics]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 6710240889922993823
Σχόλια
item