Η Ελεονώρα Μελέτη είναι ερωτευμένη ξανά (pics)

Τον τελευταίο καιρό, δημοσιεύματα θέλουν την Ελεονώρα Μελέτη να έχει σχέση με τον επιχειρηματία Θοδωρή Μαροσούλη. Η ίδια, μέσα από την εκπομπή «Survivor Πανόρμα», επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τις φήμες. 
Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον άντρα που της έχει κλέψει την καρδιά: «Εγώ δεν είχα χαλαρό χειμώνα. Κάναμε την παράσταση με τον Νίκο Μουτσινά στο Πειραιώς 131, στους “Από Πάνω”, που είχες έρθει και τους είχες δει και σου άρεσαν πολύ από ό,τι θυμάμαι. 
Εμείς εκεί επιτελούμε έργο. Τους ενώνουμε τους ανθρώπους», ανέφερε η σημερινή της καλεσμένη, Ντορέττα Παπαδημητρίου, με την Ελεονώρα να απαντά με χαμόγελο: «Ζημιά πάθαμε! Το κατάλαβα! Φέρνετε τον κόσμο κοντά!».
«Ήταν μια πολύ καλή συνεργασία, μια πολύ καλή παραγωγή. Οφείλω να το πω, τώρα ειδικά…» συνέχισε η Ντορέττα και η Ελεονώρα έσπευσε να πει: «Δεν μπορείς κι αλλιώς!».
Στην τελευταία της συνέντευξη στη Βένια Καραγιάννη και στο People, η Ελεωνόρα δήλωσε για την προσωπική της ζωή: «Προφανώς και έχω αλλά δεν θέλω να επαναλάβω τα λάθη του παρελθόντος: να μην την προστατεύσω δηλαδή. Είμαι πολύ χαρούμενη, πολύ ευτυχισμένη και θέλω να το διαφυλάξω όσο μπορώ!».

epirusblog.gr
5 of 5
Η Ελεονώρα Μελέτη είναι ερωτευμένη ξανά (pics)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6614866050218884026
item