Επτά μήνες φυλάκιση με αναστολή για την Έλλη Κοκκίνου (pics) Επτά μήνες φυλάκιση με αναστολή για την Έλλη Κοκκίνου (pics) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Επτά μήνες φυλάκιση με αναστολή για την Έλλη Κοκκίνου (pics)

Επτά μήνες φυλάκιση με αναστολή για την Έλλη Κοκκίνου (pics) - Κεντρική Εικόνα
Το Πλημμελειοδικείο Αθηνών καταδίκασε σε επτά μήνες φυλάκιση με αναστολή την Έλλη Κοκκίνου για παραβίαση δικαστικής απόφασης, χωρίς όμως εκείνη να το γνωρίζει.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», η κριτής στο σόου του AΝΤ1 «Your Face Sounds Familiar» και ο πρώην σύζυγος της Παναγιώτης Βασιλειάδης, βρέθηκαν αρκετές φορές στις αίθουσες των δικαστηρίων με σκοπό να λύσουν τις διαφορές τους. Μια από αυτές, ήταν όταν η τραγουδίστρια βρέθηκε κατηγορούμενη για παραβίαση δικαστικής απόφασης.
Τότε, αθωώθηκε, καθώς ο πρώην σύζυγος της που ήταν και ο μηνυτής, ανέφερε στο δικαστήριο: «Οι σχέσεις μας με την κ. Κοκκίνου έχουν αποκατασταθεί. Στις 17 Ιουλίου του 2010, αν και ήταν υποχρεωμένη να μου παραδώσει το τέκνο μας, δεν το παρέδωσε. Τότε όμως ήταν μια περίοδος εντάσεων και παρεξηγήσεων. Υπήρξε και μια λάθος συνεννόηση σχετικά με το πότε θα δω το παιδί. Δεν υπήρχε πρόθεση από μέρους της».
Λίγο καιρό αργότερα, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, η Έλλη Κοκκίνου ήταν και πάλι κατηγορούμενη για το ίδιο αδίκημα, ενώ μηνυτής ήταν και πάλι ο σύζυγός της. Όταν ακούστηκαν τα ονόματα των διαδίκων στην αίθουσα, δεν εμφανίστηκε καμία πλευρά, με αποτέλεσμα το δικαστήριο να δικάσει την υπόθεση ερήμην της κατηγορουμένης και να την καταδικάσει τελικά σε 7 μήνες φυλάκιση με αναστολή!
Ο λόγος που δεν εμφανίστηκε δεν είναι ακόμα γνωστός, όμως βέβαιο είναι πως έχει μπει οριστικό τέλος στην κόντρα μεταξύ της Έλλης Κοκκίνου και του πρώην συζύγου της έπειτα από 4 χρόνια δικαστικών διαμαχών και ανταλλαγής μηνύσεων. Πλέον οι σχέσεις του ζευγαριού όχι μόνο είναι φιλικές, αλλά συνεργάστηκαν και επαγγελματικά, όταν η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο «Cabaret @ Romeo». 
Επίσης, η αλλαγή στην τροπή της σχέσης τους φάνηκε από τον Μάιο του 2015, όταν στο παιδικό πάρτι που διοργάνωσε για τα γενέθλια του γιου τους Αλέξανδρου στον παιδικό σταθμό που διατηρεί η τραγουδίστρια, εμφανίστηκε και ο πατέρας του μικρού για να γιορτάσουν όλοι μαζί, αφήνοντας πίσω τις έριδες του παρελθόντος. 
 
Epirusblog Gr
5 of 5
Επτά μήνες φυλάκιση με αναστολή για την Έλλη Κοκκίνου (pics)
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 7768519037554010616
Σχόλια
item