Η Μαλού με ένα συγκινητικό μήνυμα επιβεβαίωσε την είδηση της εγκυμοσύνης της (pic) Η Μαλού με ένα συγκινητικό μήνυμα επιβεβαίωσε την είδηση της εγκυμοσύνης της (pic) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Μαλού με ένα συγκινητικό μήνυμα επιβεβαίωσε την είδηση της εγκυμοσύνης της (pic)

Η Μαλού με ένα συγκινητικό μήνυμα επιβεβαίωσε την είδηση της εγκυμοσύνης της (pic) - Κεντρική Εικόνα
Εδώ και μερικές μέρες κυκλοφορεί η είδηση πως η όμορφη τραγουδίστρια διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Τον περασμένο Αύγουστο, οι παπαράτσι τσάκωσαν τη Μαλού σε γνωστή παραλία της Μυκόνου να ανταλλάζει τρυφερά φιλιά με τον σύντροφό της.
Ο Χουάν Ροντρίγκεζ είναι μοντέλο στο επάγγελμα και άκρως εντυπωσιακός. Οι δυο τους γνωρίζονταν εδώ και τρία χρόνια, αλλά από πέρσι είναι αχώριστοι. Η νεαρή καλλιτέχνης ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές για τα γενέθλιά της, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που την θέλουν να περιμένει το πρώτο της παιδί. 
 
«Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις ευχές σας και την αγάπη που μου στείλατε τη μέρα των γενεθλίων μου .... Όλα αυτά τα χρόνια σβήνοντας τη τούρτα μου πέρασαν από τη σκέψη μου λίγο πριν το "φου" δεκάδες ευχές... "εσένα" δεν πέρναγε από το μυαλό μου ποτέ μέχρι τώρα να σε ζητήσω ,ίσως δεν τολμούσα, ίσως δεν ήταν η στιγμή ...φέτος ήρθες με φόρα και δικαιωματικά η ευχή μου αυτή είναι όλη δίκη σου ...όλες οι ευχές μου από εδώ και πέρα σου ανήκουν!!!», έγραψε η Μαλού στη λεζάντα της φωτογραφίας. 

Epirusblog Gr
5 of 5
Η Μαλού με ένα συγκινητικό μήνυμα επιβεβαίωσε την είδηση της εγκυμοσύνης της (pic)
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 7398104532891541216
Σχόλια
item