O Κώστας Μαρτάκης στο Reader.gr: «Δεν κρύβομαι στην προσωπική μου ζωή» O Κώστας Μαρτάκης στο Reader.gr: «Δεν κρύβομαι στην προσωπική μου ζωή» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

O Κώστας Μαρτάκης στο Reader.gr: «Δεν κρύβομαι στην προσωπική μου ζωή»

O Κώστας Μαρτάκης στο Reader.gr: «Δεν κρύβομαι στην προσωπική μου ζωή»
Λένε ότι τα «μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής» και αυτά τα δύο γαλαζοπράσινα μάτια του Κώστα Μαρτάκη μαρτυρούν πολλά. Μαρτυρούν την ευγένεια, την καλοσύνη και το ήθος που τον ακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια. 
Δείχνουν τον αυθεντικό του χαρακτήρα που τον οδήγησε σε σωστά επαγγελματικά βήματα και σε μία δυνατή σχέση με το κοινό που τον έχει κάνει ξεχωριστό και ένα από τα αγαπημένα παιδιά του ελληνικού τραγουδιού….
Από την Κατερίνα Θεοδωροπούλου
Το καλοκαίρι σε ποιο νυχτερινό μαγαζί της παραλιακής θα σε βρει;
Έχουμε ξεκινήσει από τον Απρίλιο με τον Χρήστο Χολίδη τις εμφανίσεις μας στο Frangelico. Μαζί μας είναι και η Βασιλική Νταντά και πραγματικά μπορώ να σας πω ότι και εμείς αλλά και ο κόσμος περνάμε πολύ όμορφα. Εύχομαι να συνεχίσουμε με την ίδια δυναμική και όλο το καλοκαίρι.
Δισκογραφικά τι ετοιμάζεις;
Δισκογραφικά βρισκόμαστε σε μια πολύ δημιουργική φάση. Είμαι στο στούντιο όπου ετοιμάζω τον καινούριο μου δίσκο που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο από την Panik Platinum. 
Έχει ήδη κυκλοφορήσει το 1ο single του album με τίτλο “Άξιζε” που δόξα το Θεό έχει ανέβει στις κορυφές των chart και σύντομα θα ακούσετε και τα πρώτα δείγματα από τη νέα αυτή δισκογραφική δουλειά. Προσωπικά ανυπομονώ!
Η κρίση πόσο έχει επηρεάσει τη νυχτερινή ζωή;  Πολλές φορές επικρατεί η άποψη «ποια κρίση; Τα μπουζούκια είναι γεμάτα»…
Η κρίση σίγουρα έχει επηρεάσει σε όλους τους τομείς της ζωής μας, το ζούμε και στη νυχτερινή ζωή, αλλά θεωρώ πως οι καλλιτέχνες αλλά και τα μαγαζιά έχουν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα για να συνεχίσει ο κόσμος να διασκεδάζει και να παραμένουν τα νυχτερινά κέντρα γεμάτα. Όπως συμβαίνει και στη καθημερινότητα του καθενός.
Πόσο δύσκολο είναι να περνάς καλοκαίρια, Χριστούγεννα, Πάσχα, στην Αθήνα, διασκεδάζοντας τον κόσμο;
Αγαπώ πάρα πολύ την δουλειά μου, με γεμίζει σαν άνθρωπο. Σιγουρά είναι ενός είδους θυσία το να δουλεύεις τις μέρες αυτές αλλά η υποστήριξη που λαμβάνω από τον κόσμο δεν ανταλάσσεται με τίποτα. Πολλές από τις χρονιές η οικογένεια μου και οι φίλοι μου έρχονται στο μαγαζί που εμφανίζομαι και τα συνδυάζουμε. Νομίζω ότι δεν θα το ήθελα διαφορετικά.
Υπήρξαν στιγμές που ένιωσες ότι στερείσαι πράγματα για τη δουλειά;
Ό,τι δουλειά και να κάνεις, κάποια στιγμή απαιτεί να κάνεις θυσίες. Η ενέργεια και η αγάπη που λαμβάνω από τον κόσμο όμως, σίγουρα αναπληρώνει τις χαμένες διακοπές ή τις λίγες ώρες ύπνου. Και στο τέλος κάθε σεζόν φροντίζω να ξεκουράζομαι. Η δουλειά μου είναι το οξυγόνο μου,  οπότε η όποια κούραση ανταμείβεται με το αποτέλεσμα.
Έχω διαβάσει ότι θα πρωταγωνιστήσεις στη διεθνή σειρά ταινιών μικρού μήκους, εμπνευσμένη από το best-seller Protogenesis…
Η ιστορία αυτή ξεκινάει από την συγγραφή του βιβλίου και τη σχεδόν μοιραία συνάντηση μας με την συγγραφέα του βιβλίου Alysia Helming. Είναι μια ιδιαίτερη ιστορία, με πολλές συμπτώσεις θα έλεγα, την οποία και θέλουμε να δώσουμε στη σειρά μικρού μήκους. 
Παράλληλα το ότι το βιβλίο διαδραματίζεται και στην Αθήνα και το γεγονός ότι μέσα από αυτό δίνεται η ευκαιρία να δείξουμε στον κόσμο την μοναδική μας χώρα και πόλη, το έκανε όλο μαγικό στο μυαλό μου. Ήθελα να συμμετέχω. 
Και έτσι θα γίνει. Είναι μία πολύ προσεγμένη δουλειά και μία από τις ελάχιστες ταινίες που κατάφερε να πάρει έγκριση για να γυρίσει σκηνές μέσα στον Ναό του Ποσειδώνα και την Αρχαία Αγορά. Συνολικά θα πω ότι αξίζει!
Τηλεοπτικά, έχεις δεχτεί προτάσεις για εκπομπές; Σκέφτεσαι να επιστρέψεις;
Προτεραιότητα στη ζωή μου ήταν και θα είναι η μουσική. Όλη ενέργειά μου βρίσκεται στην προετοιμασία του καινούργιου μου δίσκου και στις νυχτερινές μου εμφανίσεις στο Frangelico. Δεν αποκλείω ποτέ κάτι, άλλωστε μέσα από την τηλεόραση με γνώρισε ο κόσμος αλλά αυτή τη στιγμή θέλω να δώσω το 100% στη μουσική και μόνο.
Κεφάλαιο «Survivor»! Σου αρέσει σαν τηλεοπτικό προϊόν; Θα ήσουν θετικός στο να συμμετέχεις στον επόμενο κύκλο;
Το αγωνιστικό κομμάτι μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά δεν θα μπορούσα να συμμετέχω. Δεν θα άντεχα την πείνα με τίποτα (γέλια)!
Ποια είναι η σχέση σου με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Νομίζω ότι αποφεύγεις τις υπερβολές…
Τα social media είναι μέρος της ζωής μας πια! Για όλους ισχύει αυτό. Και η προβολή της δουλείας μας γίνεται από τα social media και η πιο προσωπική επαφή αν θέλεις με το κοινό. Δεν μπορώ να κρίνω αν αποφεύγω τις υπερβολές όπως λες ή όχι αλλά σίγουρα τα χρησιμοποιώ αρκετά.
Ένας τόσο όμορφος, επιτυχημένος και επώνυμος άντρας πώς καταφέρνει να προστατεύει την προσωπική του ζωή;
Νομίζω πως ο κόσμος ενδιαφέρεται περισσότερο για τα επαγγελματικά μου βήματα πάρα για το αν και με ποιον πηγαίνω στην παραλία ή περνάω τον ελεύθερο μου χρόνο. Προσπαθώ μέσα από την όποια δημοσιότητα υπάρχει γύρω από το όνομα μου να προωθώ την επαγγελματική μου ζωή, τις συνεργασίες και τα τραγούδια μου. 
Οτιδήποτε άλλο το κρατώ προσωπικό όπως ορίζει και η λέξη, χωρίς όμως να κρύβομαι. Απλά διατηρώ χαμηλούς τόνους.
Υπήρξαν στιγμές που ένιωσες ότι εκτέθηκες περισσότερο από αυτό που έπρεπε;
Όχι, προσπαθώ πάντα να προστατεύω τον εαυτό μου και να σκέφτομαι την κάθε μου κίνηση. Δεν μου αρέσει να μετανιώνω τις πράξεις μου. Οπότε για κάθε τι που γνωρίζεις μέχρι στιγμής δεν έχω αισθανθεί να μετανιώνω.
Epirusblog Gr
5 of 5
O Κώστας Μαρτάκης στο Reader.gr: «Δεν κρύβομαι στην προσωπική μου ζωή»
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5707333024271306706
Σχόλια
item