Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Mε τον σύντροφό της στο Μέγαρο Μουσικής [pics]


Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Mε τον σύντροφό της στο Μέγαρο Μουσικής [pics]

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει βρει πια τον έρωτα στο πρόσωπο του Γιάννη Αθητάκης και είναι στα καλύτερά της. Πρόκειται για ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. 

Οι δύο τους είναι αρκετό καιρό μαζί, ωστόσο σπάνια πραγματοποιούν κοινές εξόδους σε μέρη όπου υπάρχουν κάμερες και φωτογράφοι. Το ζευγάρι κρατά πάντα διακριτική στάση. Η τραγουδίστρια άλλωστε πάντα κρατούσε χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή. 

Οι δύο τους γνωρίστηκαν στην θεατρική παράσταση «Πιαφ» και από τότε είναι αχώριστοι. Ζουν τον απόλυτο έρωτα γι΄ αυτό και μάλιστα ο Γιάννης όχι μόνο έχει γνωρίσει τους γονείς της Ελεωνόρας αλλά έχουν κάνει και διακοπές μαζί.

Το TLIFE τους συνάντησε σε πρόσφατη βραδινή τους έξοδο. Οι δυο τους βρέθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής για να απολαύσουν ένα φανταστικό μουσικό γεγονός. 

Ο Ιβάν Βασίλιεφ, ο μεγαλύτερος χορευτής του κόσμου, ένωσε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τους κορυφαίους σολίστες των Μπαλέτων Μπολσόι και Μαριίνσκι και ηγήθηκε μίας πανδαισίας κλασικού χορού, του All Stars Russian Gala.






Όσο για τα καλοκαιρινά σχέδια της Ελεωνόρας; Στο πλαίσιο της περιοδείας της, θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, τη Πέμπτη 15 Ιουνίου στο Θέατρο Δάσους, στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ Δάσους ενώ η πρώτη της μεγάλη συναυλία στην Αθήνα θα δοθεί τη Δευτέρα 19 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» στον Βύρωνα.

Για τις φετινές της καλοκαιρινές συναυλίες έχει ετοιμάσει ένα διαφορετικό από άλλες χρονιές πρόγραμμα, ένα μεγάλο πάρτι. 

Ένα πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες, αγαπημένα τραγούδια από τηn προσωπική της δισκογραφία, αλλά και επιλογές της ίδιας από όλο το φάσμα της μουσικής. Τραγούδια που την εκφράζουν και τα κάνει δικά της, με το συναίσθημα και την ερμηνεία της. Όσα χωράνε στην καρδιά της και θέλει να μοιραστεί μαζί μας!

Υπεύθυνος για τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών είναι ο Δημήτρης Μπαρμπαγάλας.
Μαζί της επί σκηνής σε αυτές τις εμφανίσεις, οι εξαιρετικοί συνεργάτες μουσικοί: Bαχάν Γκαλστιάν - κλαρίνο, φλογέρα, ντουντούκ και ζουρνάς, Μιχάλης Καπηλίδης –Τύμπανα και κρουστά, Παρασκευάς Κίτσος – ακουστικό και ηλεκτρικό μπάσο, Δημήτρης Μπαρμπαγάλας – ακουστική, κλασσική και ηλεκτρική Κιθάρα, Γιάννης Οικονομίδης – Τρομπέτα, κρουστά και πιάνο, Νίκος Πασσαλίδης - Μπουζούκι, λαούτο, ούτι και ακουστική κιθάρα.

Υπεύθυνοι ήχου είναι οι: Brian Coon και Δημήτρης Σαμαράς.


.tlife.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Mε τον σύντροφό της στο Μέγαρο Μουσικής [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 9098104383252139067
item