Κι άλλος γάμος επώνυμης -Η Mάρω Λύτρα παντρεύτηκε τον αγαπημένο της [εικόνες] Πηγή: Κι άλλος γάμος επώνυμης -Η Mάρω Λύτρα παντρεύτηκε τον αγαπημένο της [εικόνες] | iefimerida.gr Κι άλλος γάμος επώνυμης -Η Mάρω Λύτρα παντρεύτηκε τον αγαπημένο της [εικόνες] Πηγή: Κι άλλος γάμος επώνυμης -Η Mάρω Λύτρα παντρεύτηκε τον αγαπημένο της [εικόνες] | iefimerida.gr | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κι άλλος γάμος επώνυμης -Η Mάρω Λύτρα παντρεύτηκε τον αγαπημένο της [εικόνες] Πηγή: Κι άλλος γάμος επώνυμης -Η Mάρω Λύτρα παντρεύτηκε τον αγαπημένο της [εικόνες] | iefimerida.gr

Κι άλλος γάμος επώνυμης -Η Mάρω Λύτρα παντρεύτηκε τον αγαπημένο της [εικόνες]

Τον σύντροφό της και επιχειρηματία Theo Pappas παντρεύτηκε η Μάρω Λύτρα το βράδυ του Σαββάτου 10 Ιουνίου, στο Μόντρεαλ.

Η Μάρω Λύτρα δημοσίευσε στιγμιότυπα από την ιδιαίτερη για εκείνη βραδιά στο λογαριασμό της στο Facebook θέλοντας να μοιραστεί με τους φίλους της τις ευτυχισμένες στιγμές που έζησε στο πλάι του άνδρα που αυτά τα χρόνια στέκεται διακριτικά στο πλευρό της και την έκανε να χαμογελά ξανά.

"Δράττομαι της ευκαιρίας να στείλω από εδώ τις ευχές μου για τη νέα χρονιά. Το 2014 ήταν  μια δύσκολη χρονιά, με απογοητεύσεις κ.α. Νιώθω ευλογημένη γιατί μπορεί να μην έγινε πραγματικότητα η περσινή μου ευχή αλλά συνειδητοποίησα ότι ο Θεός μου έστειλε την αγάπη που χρειαζόμουν μέσα από τον άντρα που με αγαπά. 

Και μπορεί να μην έχω παιδιά, αλλά στάθηκα τόσο πολύ τυχερή που ήρθαν τρία παιδιά στην ζωή μου που αγαπώ και λατρεύω σαν δικά μου. Μπαμπά Pappas και παιδιά σας αγαπώ! Σας ευχαριστώ, καταλαβαίνω ότι ο Θεός απάντησε στις προσευχές μου. 

Και ανυπομονώ να δω τα τρία αυτά παιδιά τον John, τον Paul και την Amber να μεγαλώνουν και να είμαι μέρος της ζωής τους κι αυτά της δικής μου. Theo ήσουν πάντα ο Άγιος Βασίλης μου, είτε το ήξερες είτε όχι. Σε ευχαριστώ» είχε γράψει η Μάρω Λύτρα σε δημόσιο μήνυμά της για τον σύντροφό της.

Η Μάρω Λύτρα που έγινε γνωστή στο ελληνικό κοινό από τη συμμετοχή της στο Fame Story ζει μια ευτυχισμένη ζωή δίπλα στον επιχειρηματία και τα τρία του παιδιά, τον Paul, τον John και την κόρη του Αmber.


Epirusblog Gr
5 of 5
Κι άλλος γάμος επώνυμης -Η Mάρω Λύτρα παντρεύτηκε τον αγαπημένο της [εικόνες] Πηγή: Κι άλλος γάμος επώνυμης -Η Mάρω Λύτρα παντρεύτηκε τον αγαπημένο της [εικόνες] | iefimerida.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 1748610670688652817
Σχόλια
item