Γιατί η Ελένη Φουρέιρα δεν θέλει να βλέπει τον εαυτό της στα live του «SYTYCD»; Γιατί η Ελένη Φουρέιρα δεν θέλει να βλέπει τον εαυτό της στα live του «SYTYCD»; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιατί η Ελένη Φουρέιρα δεν θέλει να βλέπει τον εαυτό της στα live του «SYTYCD»;

Γιατί η Ελένη Φουρέιρα δεν θέλει να βλέπει τον εαυτό της στα live του «SYTYCD»;

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό People παραχώρησε η Ελένη Φουρέιρα που μίλησε μεταξύ άλλων για το «So You Think You Can Dance» που συμμετέχει ως κριτής ενώ αποκάλυψε και γιατί δεν θέλει να βλέπει τον εαυτό της στην τηλεόραση.

«Δεν κάθομαι να με δω, γιατί δεν θα μου άρεσε να αλλάξω και να βελτιώσω κάτι βάσει στρατηγικής. Είμαι χαλαρή, ο εαυτός μου και οτιδήποτε κι αν άλλαζα, θα φαινόταν στημένο. Από την άλλη, τα σχόλια από συνεργάτες και φίλους που έχουν παρακολουθήσει το σόου είναι θετικά. 


Εξάλλου, η κύρια δουλειά μου δεν είναι κριτής ή παρουσιάστρια στην τηλεόραση, αλλά τραγουδίστρια και performer. Δουλεύω πάνω σε αυτό και, πίστεψέ με, είμαι αυστηρή κριτής του εαυτού μου. 

Από εκεί και πέρα, μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω στην τηλεόραση. Μπορεί να το ξανακάνω ή ακόμα και να κάνω κάτι διαφορετικό τηλεοπτικά» τόνισε η τραγουδίστρια.

Στο παρελθόν της έγιναν προτάσεις να συμμετάσχει ως κριτής σε μουσικά talent shows, αλλά και ως διαγωνιζόμενη στο Dancing With the Stars, όμως εκείνη αρνήθηκε. 


«Δεν θα ήθελα να πάω διαγωνιζόμενη σε κάποιο σόου, διότι το 2010 είχα πάει στο Just the Two of Us, όπου μαζί με τον Παναγιώτη Πετράκη είχαμε αναδειχτεί νικητές. 

Ήταν κάτι που έγινε στην αρχή της καριέρας μου, στη σωστή στιγμή. Δεν υπάρχει λόγος τώρα πια να το επαναλάβω» ξεκαθαρίζει.
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιατί η Ελένη Φουρέιρα δεν θέλει να βλέπει τον εαυτό της στα live του «SYTYCD»;
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 7607499477452340017
Σχόλια
item