Τάνια Τρύπη - Πάνος Οικονόμου: Full in love! Tα καυτά φιλιά τους σε βραδινή έξοδο! [pics] Τάνια Τρύπη - Πάνος Οικονόμου: Full in love! Tα καυτά φιλιά τους σε βραδινή έξοδο! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τάνια Τρύπη - Πάνος Οικονόμου: Full in love! Tα καυτά φιλιά τους σε βραδινή έξοδο! [pics]

Τάνια Τρύπη -  Πάνος Οικονόμου: Full in love! Tα καυτά φιλιά τους σε βραδινή έξοδο! [pics]

O έρωτάς τους, καλά κρατεί και δυναμώνει μέρα με την ημέρα. Η αγαπημένη ηθοποιός Τάνια Τρύπη έχει βρει τον έρωτα στον παλαίχο ποδοσφαιριστή Πάνο Οικονόμου και περνάει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της! 

Ο πρώην ποδοσφαιριστής έχει καταφέρει να κερδίσει την καρδιά της ταλαντούχας Τάνιας και οι δυο τους σύμφωνα με πληροφορίες σκέφτονται σοβαρά να περάσουν στην επόμενη φάση της σχέσης τους που είναι η συγκατοίκηση.

Το ζευγάρι αγαπά να περνάει τα βράδια που η Τάνια δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις να δειπνούν σε αγαπημένα τους εστιατόρια και πριν από λίγες μέρες ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε τρυφερές στιγμές στο Ουζομπάρ, στο Μαρούσι!

Οι δυο τους δεν είχαν μάτια παρά μόνο ο ένας για τον άλλο και αντάλλαξαν φιλιά αγνοώντας τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας!Epirusblog Gr
5 of 5
Τάνια Τρύπη - Πάνος Οικονόμου: Full in love! Tα καυτά φιλιά τους σε βραδινή έξοδο! [pics]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 4399384581929660155
Σχόλια
item