Άρτα: Εκδήλωση παρουσίασης του Ευρωπαϊκού εκπαιδευτικού προγράμματος «Follow Through» Άρτα: Εκδήλωση παρουσίασης του Ευρωπαϊκού εκπαιδευτικού προγράμματος «Follow Through» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Εκδήλωση παρουσίασης του Ευρωπαϊκού εκπαιδευτικού προγράμματος «Follow Through»


Αποτέλεσμα εικόνας για Εκδήλωση παρουσίασης του Ευρωπαϊκού εκπαιδευτικού προγράμματος «Follow Through»
Την Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017 και ώρα 16.00, η ομάδα της InterAlia σε συνεργασία με 15 Ευρωπαϊκούς οργανισμούς και τοπικούς φορείς της Άρτας διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης του Ευρωπαϊκού εκπαιδευτικού προγράμματος «Follow Through» που θα διοργανωθεί στη Σκουληκαριά από 20 μέχρι 29 Ιουνίου και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+.

Το σχέδιο στοχεύει στην ανταλλαγή και εξεύρεση καινούριων τρόπων προώθησης της δημοκρατικής συμμετοχής των νέων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν ιδέες και σχέδια των συμμετεχόντων φορέων από την Ιταλία, τη Μ. Βρετανία, τη Λετονία, τη Σλοβακία, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, την Τουρκία, την Ισπανία, την Πορτογαλία και την Ελλάδα με στόχο να προσφέρουν πρακτικούς τρόπους ενδυνάμωσης της συμμετοχής των νέων στα Ελληνικά.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στα Αγγλικά με μετάφραση στα Ελληνικά.

Μάθετε περισσότερα για την InterAlia – www.interaliaproject.com 

Για περισσότερες σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να απευθυνθείτε στο Νίκο Ε. Παπακώστα στο papakostas@interaliaproject.com ή στο 6980742148.

maxitisartas.gr


Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: Εκδήλωση παρουσίασης του Ευρωπαϊκού εκπαιδευτικού προγράμματος «Follow Through»
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 3652383979813203698
Σχόλια
item