Δήλωση-βόμβα έκανε η σκηνοθέτις της ταινίας Fifty Shades of Grey

Δήλωση-βόμβα έκανε η σκηνοθέτις της ταινίας Fifty Shades of Grey

Δήλωση-βόμβα έκανε η σκηνοθέτις της δημοφιλούς ταινίας «Fifty Shades of Grey», (50 Αποχρώσεις του Γκρι) Sam Taylor Johnson.

Η 50χρονη Sam Taylor αποκάλυψε ότι αν και η πλοκή του έργου ήταν αυτό που την τράβηξε, εύχεται να μην είχε κάνει ποτέ την ταινία. 

Η γνωστή σκηνοθέτις που είχε ήδη απορρίψει την ευκαιρία να σκηνοθετήσει τη δεύτερη ταινία της σειράς είπε στο «Sunday Times Magazine» ότι θα ήταν τρελή να περάσει τη διαδικασία ξανά, λόγω της δύσκολης σχέσης που είχε με την συγγραφέα των βιβλίων Ε. Λ. Τζέιμς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.



«Συμπαθώ τους πάντες και πραγματικά μπερδεύομαι όταν δεν με συμπαθούν», δήλωσε η σκηνοθέτις. «Πραγματικά μπερδεύτηκα με την Ε. Λ. Τζέιμς. Μου είναι δύσκολο να καταλάβω κάποιον όταν δεν υπάρχει συνεργασία και συνέργεια», προσέθεσε.

Η κακή σχέση των δύο συντελεστών κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων δεν ήταν μυστικό. Ήταν γνωστοί οι διαφωνίες και οι καβγάδες ανάμεσα στις δύο, με τη συγγραφέα να απαιτεί περισσότερο έλεγχο στα γυρίσματα.

Η Sam Taylor Johnson είπε ακόμα ότι δεν θα δει ποτέ τις συνέχειες της ταινίας. «Δεν έχω απολύτως κανένα ενδιαφέρον. Δεν μπορώ να πω ότι το έχω μετανιώσει γιατί αυτό θα ήταν πολύ κακό για μένα. Αλλά με το πλεονέκτημα της γνώσης, σας λέω ότι θα ήμουν τρελή αν έπαιρνα μέρος σε αυτό ξανά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

epirusblog.gr
5 of 5
Δήλωση-βόμβα έκανε η σκηνοθέτις της ταινίας Fifty Shades of Grey
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2888390752493330689
item